NAGRADNA IGRA: Komu srečanje s skupino Cirque du Soleil in vstopnice?

V Slovenijo med 2. in 4. junijem prihaja največja artistična senzacija Cirque du Soleil s predstavo Varekai. Izžrebali smo dva srečneža, ki se bosta srečala z akrobati in podelili petkrat po dve vstopnici za junijske predstave. Preverite, ali ste med njimi!

Cirque de Soleil

Cirque de Soleil (Foto: Izvajalec)

Po skoraj leto dolgem čakanju prihajajo s svojo klasiko - Varekai! Veličastnost kanadske artistične skupine Cirque du Soleil si v ljubljanski dvorani Stožice oglejte med 2. in 4. junijem 2017.

Pravilen odgovor na naše NAGRADNO VPRAŠANJE Iz katere države prihaja Cirque de Soleil, je seveda Kanada.

Z akrobati iz akupine Cirque de Soleil se bosta srečala Jaka Gorenc iz Grosuplja in Zvonka Lokar iz Radovljice.

Po dve vstopnici pa prejmejo: Anamari Čeh (Borovnica), Mojca Tesovnik (Ljubljana), Viktor Butolen (Rače), Tilen Hliš (Cirkovce) in Barbara Pintar (Rakek).

 

Prvi junijski konec tedna bo v Sloveniji nedvomno v znamenju Cirque du Soleil. Število še razpoložljivih mest za ogled neverjetne predstave Varekai pa je zaradi prenosljivih vstopnic iz preteklega leta omejeno, zato si svoj sedež čimprej. Gre za prvi obisk velikih kanadskih virtuozov, ki v svojih predstavah povezujejo preko 1300 artistov iz več kot 50 držav z vsega sveta. Nepozabna doživetja so uprizorili že v več kot 400 svetovnih mestih in navdušili 160 milijonov oboževalcev. Cirque du Soleil se v svetu trenutno predstavlja z 20 različnimi predstavi, v Slovenijo pa prihaja z dih jemajočimi virtuozi in vrtoglavimi akrobacijami predstave Varekai, ki presega vse razumske meje človeških zmogljivosti.
 
O predstavi Varekai:

V globinah gozda na vrhu vulkana obstaja čudoviti svet, kjer je vse mogoče, to je Varekai ... Z neba se spusti osamljeni mladenič in zgodba Varekaia se lahko začne. Znajde se v meglicah čarobnega gozda in pred njim se odpre pisan svet, prežet s fantazijskimi bitji. Mladi mož odleti v nepozabno dogodivščino, tekom katere na novo spoznava čudesa ter skrivnosti sveta in uma.

Cirque de Soleil

(Foto: Izvajalec)


Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
 
kao butalc 17.05.2017 20:27:50
A se ni v tem cirkuso oziroma ekipi smrtno ponesrecila glavna akrobatinja leto oz. dve nazaj?
proofreader 19.05.2017 18:20:55
Več jih je že umrlo. Se zgodi, ko za hip nisi previden.
Več komentarjev