Nova spletna stran o umetnosti bivanja – Dominvrt.si

Pestri družini spletnih strani (Bibaleze.si, Cekin.si, Frendi in Flirt, Golfportal.info, MAX TV, Moškisvet.com, Popotovanje.si, Poptv.si, Vizita.si in Zadovoljna.si), ki jih ureja uredništvo 24ur.com, se danes pridružuje Dominvrt.si.

Dominvrt.si je nova spletna stran z odličnimi idejami in koristnimi nasveti o notranji in zunanji ureditvi doma, udobju, trendih in kakovosti življenjskega okolja.

"Spletna stran www.dominvrt.si bo razveselila vse tiste, ki radi urejajo in preurejajo svoj dom, uživajo v vrtnarjenju ali pa svoj dom ali vrt še načrtujejo. Praktičen in navdiha poln portal bo pritegnil tudi vse, ki jim umetnost in kakovost bivanja predstavljata izziv in življenjski stil. Glede na to, da so področje notranjega oblikovanja in vrtnarjenja v zadnjih letih zaznamovale številne spremembe, bo portal sledil smernicam ter svojim uporabnikom in uporabnicam predstavljal vse najnovejše trende z obeh področij. Veliko prostora bo vsekakor namenjenega tudi ekologiji in temam, povezanih s t. i. zelenim bivanjem," je povedala redaktorica strani Marijana Podhraški.

Dominvrt.si

(Foto: POP TV)

Spletna stran Dominvrt.si obiskovalcem ponuja koristne nasvete, ideje in predloge izboljšav bivanjskega okolja ter možnost uporabe interaktivne komunikacije s strokovnimi sodelavci, ki bodo prek forumov odgovarjali na njihova vprašanja. Dominvrt.si poleg osrednje strani sestavljajo zanimive rubrike: Notranja ureditev doma (predstavljena so različna domovanja in okrasni vrtovi, prikazane različne preureditve domov ter vsi dodatki, ki bodo vaš dom, balkon, vrt ali teraso naredili prijaznejše in udobnejše), Zunanja ureditev doma (v tem sklopu si lahko preberete sklop zanimivih člankov o zunanji ureditvi doma – o okrasnih rastlinah, sadnih in zelenjavnih vrtovih ter vrtnarjenju), Sam svoj mojster (sklop videočlankov, kjer bodo uporabnikom na voljo praktični nasveti ter druge zanimivosti, ki bodo prilagojeni glede na trenutno sezono in dogajanje doma in na vrtu), Strokovnjak odgovarja (tukaj boste lahko prebirali odgovore strokovnjakov na številna praktična vprašanja, ki bodo objavljena v obliki člankov) ter spletna aplikacija Spletni arhitekt, ki omogoča enostavno načrtovanje in ureditev prostorov. Za ljubitelje vrtičkarstva z začetniškim znanjem pa bo še posebej atraktiven Setveni koledar, ki bo obsegal osnovne informacije o gojenju ter pobiranju najbolj pogostih vrtnin, primernih za naše podnebne razmere.

Odkrijte umetnost in lepoto bivanja na Dominvrt.si.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 29
Karin Perko 27.04.2010 10:29:38
Ko sem sedaj prebrala te komentarje, mi nič ni bilo jasno....Jaz pa sem se tako iskreno razveselila tega portala...!?
Kako ste lahko tako zagrenjeni in nezadovoljni, ljudje...?!Če bi lahko vplivala na odločitev uredništva, bi skoraj vse komentarje brisala, oz. jih sploh ne bi prikazala...Če vam strani ne odgovarjajo, jih pač ne klikajte, ne pa da se znašate nad ne vem komer in čemer...Pa ja malo razmislite, preden kritizirate....Jaz sem pa tako zadovoljna, ker je stran točno to kar me zanima in se že veselim vseh člankov,fotke pa bodo itak paša za oči...pa tudi o strokovnosti ne dvomim....Tako, to mislim in verjamem,da je takih, ki tako kritzirajo in z večnim nezadovoljstvom pluvajo po stvareh, o katerih tako nimajo pojma,zelo malo in da bo vsaki dan vedno več tistih, ki jim je spletna stran Dominvrt.si, všeč...- in to šteje....
....pa lep pozdrav uredništvu !
Več komentarjev