Obamov tvit na prvem mestu v letu 2012

Zmagoslavno sporočilo "Še štiri leta" s fotografijo, na kateri ameriški predsednik Barack Obama objema svojo ženo, je zasedlo prvo mesto na lestvici uspešnic na družbenem omrežju Twitter v letu 2012.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Obama

"Four more years!" ("Še štiri leta!"), tvit predsednika Baracka Obame ob ponovni izvolitvi, je bil najbolj odmeven v letu, ki se izteka. (Foto: Twitter)

"Four more years!" (v prevodu "Še štiri leta!") je bil najbolj odmeven tvit na dužbenem omrežju Twitter, ki je pripravil nostalgičen pregled letošnjega leta, v katerem so zajeli teme, novice in trende, ki so zaznamovali leto 2012.

Obamov tvit na večer letošnjih ameriških predsedniških volitev je retvitnilo, se pravi delilo z drugimi, več kot 800.000 uporabnikov Twitterja, kar je nov rekord.

"V nekaj urah je to sporočilo postalo najbolj deljeno v letu 2012 in nato v nekaj urah najbolj retvitano do zdaj," so sporočili iz Twitterja.

Drugo najbolj deljeno sporočilo na Twitterju pa je bilo ljubeče sporočilo, ki ga je ameriški pevec Justin Bieber poslal v slovo svoji šestletni oboževalki, ki je umrla zaradi možganskega tumorja. Bieberjevo sporočilo so delili z drugimi več kot 220.000-krat.

Teme, ki so na Twitterju v letošnjem letu pritegnile največ pozornosti, pa so bile ameriške predsedniške volitve, poletne olimpijske igre, orkan Sandy in smrt pevke Whitney Houston.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 4
 
KisloZelje333 22.12.2012 16:25:54
mu damo kar takoj še eno nobelovo za mir? Več 100.000 nedolžnih civilistov pa ja ni nič takega, ko pa je obama tako dober in srčen človek, zadnjič je celo potočil solzico zaradi tistega streljanja. Še vedno pa se najdejo slovenci, ki ga podpirajo, mislim kam gre ta svet, bog pomagaj
realist2 22.12.2012 19:42:25
bodi raje vesel da ni Romneya, ker bi bile potem vojne po polovici sveta... Žal imajo korporacije tako velik vpliv, še na predsednika...
Več komentarjev