Osvajalec.si – Ko znanje postane vaše najmočnejše orožje!

Kdo bo zavladal Sloveniji in postal vsemogočni gospodar? Od danes naprej si lahko to prav ti!

PRO PLUSove spletne strani so bogatejše za novo, svetovno uspešnico med spletnimi igrami, ki temelji na znanju in hitrosti igralcev – Osvajalec.si.

Osvajalec.si je igra znanja, veščin in iskanja najboljše strategije, kako postati vladar in si priboriti največji del ozemlja Slovenije. Spletna igra, pri kateri tekmovalci bijejo odločen boj za prevlado in slavo, temelji na znanju in sposobnosti igralca. 

Osvajalec.si

Skozi igro je vsakemu tekmovalcu postavljen nabor istih vprašanj, zmaga pa tisti, ki na največ vprašanj odgovori pravilno in čim hitreje. Vsaka zmaga je sladka, še posebej tista, ki prinese novo ozemlje. Z odgovori na različno težka vprašanja vsak igralec pridobiva ozemlja in jih obenem tudi brani pred napadi drugih igralcev.

Osvajalec.si združuje najboljše elemente strateškega razmišljanja in znanja, med seboj poveže številne igralce podobnih ravni znanja in sposobnosti, ki se pomerijo na pravem osvajalskem pohodu.

Osvajalec.si

Znanje je vaše orožje!

Igra, ki je dosegla neverjeten uspeh v ZDA in Evropi, ekskluzivno osvaja tudi Slovenijo! Udeleženci igre bodo s križanjem svojega znanja in začetne baze podatkov z več kot 12 tisoč vprašanji z različnih področij, ki so bila pripravljena na PRO PLUSu, več kot dobro oboroženi za nove osvajalne bitke. Postanite del družabne spletne igre Osvajalec.si in si priborite mesto gospodarja Slovenije.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 86
Jan Drvar 31.10.2011 20:11:02
enako
Več komentarjev