Pomemben je denar, ne lepota!

Najnovejša raziskava, v kateri je sodelovalo 83.000 Britank, je pokazala, da so zanje idealni moški predvsem tisti z debelimi denarnicami.

zaljubljeni par

Kjer je denar, tam je ljubezen ... (Foto: Reuters)

Idealen moški, s katerim bi bile ženske rade v zvezi, bi moral v prvi vrsti biti premožen. To so pokazali rezultati ankete, ki so jo objavili na spletni strani UKDating.com. Poleg polne denarnice in zajetnega bančnega računa si ženske želijo, da bi imel njihov partner uspešno poslovno kariero. Britanke si poleg tega želijo, da bi bil njihov partner akademsko izobražen ter da bi bil lastnik avtomobila audi TT. Rade bi srečale tudi moške, s katerimi bi lahko kakovostno preživljale svoj prosti čas.

Predstavnik agencije UKDating je povedal: "Ne glede na to, da so danes ženske samostojne, si želijo ob sebi imeti moškega, ki je uspešen. Vsaka uspešna ženska si želi najti uspešnega moškega, saj bo le tako nadaljevala začrtano pot. Denar še nikoli ni imel takšne veljave, kot jo ima danes. Seveda si ženske želijo tudi privlačnega moškega, a se zunanji videz partnerja na seznamu njihovih želja nahaja šele na devetem mestu."

 

denarnica

Britanke iščejo moške, ki imajo veliko pod palcem. (Foto: Reuters)


 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 17
 
Zehek 09.04.2010 20:07:57
paragraf - denar ni pomemben. Inteligenca, izobrazba in skupni interesi toliko bolj. Ni vse v lepoti! ;-)
Več komentarjev