POP AKADEMIJA vabi!

2. oktobra 2009 bo vrata odprla nova šola novinarstva in produkcije v elektronskih medijih - POP AKADEMIJA. Prijavite se lahko na na spletni strani akademija.24ur.com.

POP AKADEMIJA

(Foto: POP TV)

Prijave za vpis z vsemi podrobnimi informacijami že potekajo na spletni strani akademija.24ur.com.

Od začetka oktobra do konca decembra bo v prostorih PRO PLUS vrata odprla POP AKADEMIJA, šola novinarstva in produkcije v elektronskih medijih. Namenjena bo vsem, ki želijo teoretična in praktična znanja najbolj gledanega programa v Sloveniji pridobiti od priznanih in izkušenih strokovnjakov na tem področju.

Tomaž Perovič

Tomaž Perovič, direktor informativnega in športnega programa ter ustanovitelj POP AKADEMIJE. (Foto: POP TV)

Predavatelji Tomaž Perovič (Osnovne zakonitosti delovanja sodobnih medijev, Medijski managment), Špela Šipek (Televizijsko in spletno novinarstvo), Marko Koretič (TV Veščine), Leon Magdalenc (Nastopanje na televiziji), Bojana Leskovar (Odnosi z/do medijev), Cene Grčar (Osnove medijskega prava), Nataša Plementaš (Osnove marketinga in tržne analize) in Branko Čakarmiš (Produkcijski proces ustvarjanja TV oddaj) bodo na intenzivnem trimesečnem šolanju, od 2. oktobra do 21. decembra, študentom v okviru svojega predmeta omogočili spoznavanje zakonitosti delovanja sodobnih medijev.

Z visoko specializiarnimi kadri PRO PLUS-a in zunanjimi strokovnjaki, marketinškim znanjem, prostorsko in tehnološko dovršeno opremo bo prva generacija študentov deležna neprecenljivega znanja, pridobljenega v skoraj 15 letih ustvarjanja informativnih oddaj na POP TV.

POP AKADEMIJA bo zadovoljila potrebe po zelo specifičnih znanjih na vseh ključnih področjih – televizije, interneta in televizijske produkcije. To neprecenljivo znanje pa bodo delili strokovnjaki, ki so svojo kariero posvetili delu na televiziji, in študentom s poudarkom na praktičnih primerih pokazali, kaj danes zahtevajo elektronski mediji za dobro pripravo novic.

''Voditelji oddaj 24UR bodo posredovali znanje in pokazali drobne trike, ki omogočajo dober nastop na televiziji, naši najbolj izkušeni novinarji in uredniki pa bodo razkrili skrivnosti svojega poklica. Dolgoletni POP-ovi snemalci bodo udeležence naučili uporabljati kamere, izkušeni montažerji bodo pokazali pravila dobre montaže, grafiki jih bodo spoznali s pravili njene uporabe. POP AKADEMIJA bo podala tista znanja, ki jih drugje ne morejo pridobiti in ki bodo nedvomno velika prednost pri iskanju novih kariernih izzivov," napoveduje Tomaž Perovič, direktor informativnega in športnega programa ter ustanovitelj POP AKADEMIJE.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 28
 
simon7426 06.09.2009 19:45:55
Mislim, da se da od tega dosti odnesti.. Imajo praktičnega dela 60%. In kje se največ odnese od prakse ali nakladanja in iz debelih knjig kot je na AGRFT-ju? Ni pa to akademija kot ste vzeli to vsi dobesedno.. To je ene vrste delavnica... ;)
Več komentarjev