Pozor, sluzaste jegulje na cesti

Voznik osebnega vozila zagotovo ne bo pozabil trenutka, ko je na cesti naletel na tovornjak, ki je prevažal jegulje. Zaradi dela na cesti je voznik tovornjaka močno pritisnil na zavore in eden od zabojev je poletel v sosednji avtomobil, ter ga prekril s sluzastimi jeguljami.

Nesreča jegulje, sluz

Le kako razložiti to v čistilnici? (Foto: AP)

Ko je gasilska brigada v Oreganu objavila obvestilo "Cesta 101 je polna sluzi, na srečo ni bilo poškodovanih oseb," so vsi zastrigli z ušesi – kakšna sluz? Namreč, voznik tovornjaka, ki je prevažal jegulje, je bil za trenutek nepreviden in skoraj spregledal delo na cesti, zaradi tega je hitro stopil na zavore, medtem pa je iz tovornjaka odletel zaboj, poln jegulj, ki so prestale na osebnem avtomobilu. Ko so jegulje pristale na avtomobilu so zaradi stresa izločile ogromno količino sluzi, ki je prekrila tako avtomobil kot tudi cesto.

Policija je objavila fotografijo nesrečnega avtomobila ter se zraven pošalila "le kako razložiti to v avtopralnici?". Na srečo poškodovanih oseb ni bilo, cestna služba pa je potrebovala kar nekaj časa, da jim je uspelo počistiti vso sluz. Policija je kasneje v smehu dodala še vprašanje "zanima nas, kakšen vonj se bo razvil po nekaj dneh vročine" – najbrž ne bo prijeten ...

Nesreča jegulje, sluz

Si predstavljate, kako bo 'dišalo' čez nekaj dni? (Foto: AP)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 9
felix59 14.07.2017 19:25:55
Kar predstavljam si sluzastega Cerarja tamle gor na avtu in na cesti.
Več komentarjev