Princ na belem konju ne obstaja

Strokovnjaki, ki so opravili raziskavo med več kot 2000 ženskami, so ugotovili, da niti ena sama dama ni zadovoljna s svojim partnerjem. Kot kaže, idealnega moškega na tem svetu enostavno ni.

zaljubljenca

Kakšen je pravzaprav idealen moški? (Foto: Reuters)

zaljubljenca

Ženske ne bi smele čakati na princa na belem konju. (Foto: Reuters)

Izsledki britanske raziskave kažejo, da imajo moški le malo pozitivnih lastnosti in veliko napak. Najbolje ocenjen moški je namreč v študiji dosegel le 69 odstotkov točk od stotih, ki označujejo idealnega moškega.

Strokovnjaki pravijo: "Zdi se, da so ženske povsem realne v zahtevah do moških. Ko so srečne, lahko spregledajo njihove številne napake. A kljub temu se moški pogosto obnašajo zelo čudno in nenavadno, zato pri ženskah za takšno vedenje ne dobijo opravičila."

Razkrili so tudi 20 največjih napak pri moških, ki motijo njihove partnerice. Ženskam ni všeč, če se moški ne razumejo z njeno družino, moti pa jih tudi, če uporabljajo njihovo zobno ščetko ter puščajo umazane toaletne prostore. Nadalje ženske moti, če je moški len, če se dovolj ne ukvarja z otroki in če se obnaša kot mamin sinček.

Ženske se prav tako pritožujejo, če njihovi partnerji prehitro vozijo, če nosijo veliko košato brado, če rigajo in prdijo, če ves čas na malih ekranih spremljajo športne tekme. Nezadovoljne so tudi, če partnerji kritizirajo njihovo vožnjo, če nimajo radi psov, če povsod po stanovanju puščajo umazana oblačila in če ne pomagajo pri čiščenju in kuhanju.

moški v kuhinji

Moški premalo pomagajo v kuhinji. (Foto: Reuters)

Na vprašanje, katere lastnosti so najbolj pomembne za idealnega moškega, je večina žensk odgovorila: "Moški mora imeti dober značaj, smisel za humor in mora biti privlačen." Avtorji študije pa pravijo: "Povprečen moški se težko primerja z imidžem Davida Beckama, kljub temu pa lahko že z majhnimi spremembami v očeh partnerice postane pravi heroj."

Preverite, kakšnega življenjskega partnerja si želijo Slovenke.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 101
 
spirala 30.12.2012 00:35:46
ni idealnega moškega, ni idealne ženske, ni idealnega človeka...sta pa postaneta 2 skupaj idealna....kot če si predstavljaš puzzle...na enem nekaj manka, naenem je nekaj preveč....zato se pa data sestavit in se dopolnjujata in skupaj tvorita ''idealno'' celoto :)
Več komentarjev