'Prosim, ne kličite policije'

Policija mesta Gainesville na Floridi najbrž ni pričakovala, da bo z objavo fotografije svojih policistov na družbenih omrežjih sprožila pravo spletno senzacijo. Trije postavni policisti so uporabnice spleta tako razvneli, da so stran zasule z vprašanji, ali so samski, z zahtevami o njihovem razgaljenem koledarju in razmišljanji, da bi policijo poklicale samo za to, da bi k njim poslali privlačne policiste.

Policija mesta Gainesville na Floridi najbrž ni pričakovala, da bo z objavo fotografije svojih policistov na družbenih omrežjih sprožila pravo senzacijo. Trije postavni policisti so uporabnike, predvsem pa uporabnice, tako razvneli, da so njihovo stran zasuli s tisočimi komentarji. 

Ta oddelek floridske policije je namreč objavil fotografijo policistov Nordmana, Hamilla in Rengeringa, ki so bili na dolžnosti zaradi orkana Irma, zraven pa pripisal: "Del nočne ekipe, ki se pripravlja na delo."

V dveh dneh so jih uporabnice zasule z več kot 110.000 komentarji, 280.000 všečki, fotografijo pa so delile kar 170.000-krat. V komentarjih so bila najpogostejša vprašanja, ali so policisti samski, ali pa prošnje, naj policisti izdajo kakšen koledar.

"Morali bi narediti kakšen koledar, na katerem ste le na pol oblečeni …  za dobrodelnost," je zapisala uporabnica, druga pa v šali hitro dodala, "jaz sem Dobrodelnost in podpiram to sporočilo."

"Ne morem verjeti, koliko žensk objektivizira te uboge, mlade, močne, postavne, pogumne, privlačne, sladke, možate, mišičaste … Ne spomnim se več, kaj sem hotela povedati," se je pošalila druga.

Postavni policisti so v trenutku dobili oboževalce po vsem svetu. "Všečkala sem stran policije v Gainsvillu, samo zaradi tega, ker želim vedeti, kdaj izide koledar … pa živim v Kanadi," je zapisala neka uporabnica.

Številni so pisali, da razmišljajo o klicu na številko policije za nujne primere in tem, da bi zahtevali točno te policiste na fotografiji.

Zaradi tega, ker so 'zažgali splet', je policijski oddelek večkrat dopolnil originalno objavo z več podatki o policistih, vključno z informacijami o tako želenem koledarju.

Najprej so napisali:

1. Zaradi komentarjev umiramo. Zaradi nekaterih je zardel sam šef policije.

2. Gospe Nordman in Hamill veseli, da za njunima možema nori milijone žensk po svetu.

3. Lahko potrdimo, da je policist Rendering (tisti na desni z izjemnimi lasmi) SAMSKI.

4. Policista Rengeringa bomo zaradi njegove varnosti namestili v program za zaščito pred pumami, ki je podoben programu zaščite prič.

5. Prosim, da ne kličete na 911 (policija) in zahtevate policistov na fotografiji.

6. Koledar BO.

"Hvala vam za vse nadvse zabavne komentarje. Polepšali so nam naše trenutke tukaj. Kar zadeva koledar, bomo skušali nekaj čim prej ukreniti, prejeta denarna sredstva pa bomo namenili okrevanju po pustošenju Irme na Floridi," so še sporočili čedni in plemeniti možje postave.

Pozneje je oddelek objavil še eno fotografijo svojih policistov, s čimer je razveselil in razvnel mnoge uporabnice družbenih omrežij.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 9
 
SEJBOBOL 29.09.2017 18:51:32
le kam gre ta svet ...
Več komentarjev