Prvi stik z Nezemljani bo 14. 10. 2008

Ljubitelji neznanih letečih predmetov trdijo, da se bo 14. oktobra zgodil prvi pravi stik z Nezemljani. K nam naj bi prišli v miru.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

neznani leteči predmet

Ufologi se ukvarjajo z raziskovanjem neznanih letečih predmetov … Ta je očitno le ponaredek.

Avstralski duhovni medij gospa Blossom Goodchild je prepričana, da se bo 14. oktobra človeštvo končno začelo zavedati, da v vesolju nikakor nismo sami. Goodchildova pa ni edina, ki tako meni, saj je vedno več organizacij in posameznikov, ki se ukvarjajo s tem datumom in z morebitnim prihodom prijaznih 'vesoljčkov'.

Gospa opisuje, kaj naj bi se 14. oktobra zgodilo: "Na nebu se bodo pojavile ogromne vesoljske ladje, ki bodo vsem Zemljanom vidne vsaj 72 ur. Ladje bodo zaščitene pred kakršnim koli napadom. Nezemljani bodo telepatsko komunicirali z vsemi nami ..."'

Veliko je takih, ki resnično verjamejo, da se bo 14. oktobra res zgodilo nekaj neverjetnega in prek interneta prepričujejo vse prebivalce Zemlje, naj se pripravijo na prihod Nezemljanov.
Vsekakor bo potrebno počakati do 14. oktobra.


Devet milijonov ogledov

Na spletu že nekaj časa kroži videoposnetek dveh NLP-jev, posnetih avgusta 2007 na Haitiju. Ta posnetek je imel skoraj devet milijonov ogledov. Strokovnjaki pa so že ugotovili, da je posnetek navadna montaža.

Prenesi v

Zgodba: Vesolje

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 189
etis 28.12.2010 16:23:08
Glede na to da smo danes 28. 12. 2010 vam lahko povem da leta 2008 ni bilo prvega pravega fizično verbalnega stika z Nezemelsko inteligenco bilo pa je nešteto videnj po celem svetu. Zakaj ni prišlo do stika? Odgovor se glasi do stika ni prišlo, ker je Nezemelska inteligenca odločila da ni pametno za enkrat še uzpostaviti stika z zemljani, ker smo zemljani med seboj še vedno skregani in še vedno je prisotno zlo in se jim ni zdelo pametno pošiljati v pogubo svojih odprav ne glede de so njihova plovila zaščitena in ne glede na tehnolohijo njih in nas. Bi bile odprave v teh razmerah katere še vedno pestijo naš planet za njihove odprave usodne.
Več komentarjev