Oglasno sporočilo

Razkrivamo: Kje se tujih jezikov učijo znani Slovenci

Znanje tujih jezikov je nepogrešljivo pri doseganju poslovnih, študijskih in osebnih ciljev. Vrata na poti do uspeha na stežaj odpira tudi medijskim zvezdam, ki želijo prodreti v tujino. Kaj imajo torej skupnega Nina Pušlar, Manca Špik, Katarina Čas, Kataya in drugi?

Najmanj en uspešno opravljen tečaj v Linguli! Nemško so se na primer učile Manca Špik, Kataya in naša svetovno znana igralka Katarina Čas.

Lingula - 1

Katarina Čas: »V Linguli sem se imela prelepo …«

Katarina Čas je v Linguli pilila tudi svojo izgovarjavo z izvirnim govorcem angleščine in bila navdušena: »V Linguli sem se imela prelepo in z Richardom je bil vsakič pravi žur ;) kar človek ponavadi težko reče, če se mora hkrati tudi učiti

Lingula - 2

Manca Špik: »Metode učenja in pristop v Linguli so nadvse profesionalni. «

Manca Špik je o učenju dejala: »Velikokrat nastopam v nemško govorečih deželah, kjer brez znanja njihovega maternega jezika praktično ne moreš delovati in ustvarjati. Metode učenja in pristop v Linguli so nadvse profesionalni, hkrati pa se na urah nemščine tudi zelo zabavam

Simpatična pevka Nina Pušlar pa je svojo španščino v jezikovni šoli Lingula tako izpopolnila, da je po špansko suvereno zapela tudi pred občinstvom.

Zakaj ima tečaj francoščine blagodejne učinke na ego Tina Vodopivca?

Stand-up komik Tin, kot kaže, pri francoščini ni le uril svojega jezika, tečaj je imel pri njem tudi stranske – terapevtske učinke. »Verjetno imamo iz šole vsi strah, da nas bo, če bomo kaj narobe izgovorili, kaj narobe rekli ali pa narobe sklanjali, čakala graja, udarci s palico (ha ha) ali pa vsaj teden dni klečanja v kotu. A učiteljice v Linguli so izredno pozitivne, spodbujajo, pohvalijo, tako da ne samo, da napreduješ v učenju jezika – tečaj deluje blagodejno tudi na ego,« je povedal.

Gost Lingule je tudi marketinški guru Aleš Lisac

Piko na i svoji angleščini je v Linguli dodal tudi naš največji marketinški guru, Aleš Lisac. »Vsakomur, ki predava v tujem jeziku ali samo posluje v tujem jeziku, priporočam individualne ure. Naredili boste boljši vtis, bolj boste samozavestni, manj bo težav z izražanjem, iskanjem pravih besed, izrazov.«

Kako lahko športniki v svoj prenatrpani urnik umestijo še tečaj tujega jezika?

Zanesti se morajo na fleksibilnost, ki je v Linguli ne manjka! Svoje znanje tujih jezikov so tako pri njih izboljšali tudi znani športniki, denimo smučarka Maruša Ferk in telovadec Aljaž Pegan. Individualni pristop in fleksibilnost zelo »zasedenim« in mnogokrat odsotnim športnikom močno olajšata obisk tečaja.

Kaj je navdušilo znane Slovence pri učenju tujih jezikov v Linguli?

Lingula - 3

Katero učiteljico angleščine pa iščete?

Pevci, igralci in športniki so zelo zaposleni in jim vedno manjka prostega časa, zato so za učenje izbrali Lingulo, ki omogoča hiter napredek. Govorite od prve ure dalje, ob tem pa se tudi novih besed in slovnice učite skozi pogovor, v stavkih in brez prevajanja. V Linguli povezujejo osebni odnos in strokovnost z najsodobnejšo tehnologijo. Interaktivni zasloni v vsaki od 18 učilnic omogočajo stik s pristnimi situacijami in »živimi« primeri, ki tečajnikom približajo realni jezik, navade, kulturo, novice … So odličen vir idej za še aktivnejšo udeležbo pri pogovoru. Izkušeni profesorji in izvirni govorci v razred prinesejo energijo, pripravijo intenziven pouk in sproti utrjujejo naučeno.

Za lažjo predstavo si poglejte, kako se Nina Pušlar uči ob interaktivnem učbeniku španščine. VIDEO

Spoznajte učitelje in sami preizkusite učinkovito metodo poučevanja

V Linguli so prepričani o učinkovitosti svoje metode, zato tako odrasle kot tudi otroke še pred vpisom na jezikovni tečaj vabijo na brezplačne predstavitvene ure. Tako se boste zajamčeno najbolje odločili. In ker je v dvoje lažje in zabavneje, povabite s seboj še prijatelja ali prijateljico. Udeležba je brez obveznosti. Pridete?

Morda bo prav vaš tečaj brezplačen

Jezikovni tečaj je lahko to jesen tudi brezplačen, saj v Linguli poteka nagradna igra.

Izstrelite se na pot uspeha in se še danes dogovorite za brezplačen svetovalni pogovor z učiteljem tujega jezika. Pokličite na 080 23 52 ali izpolnite obrazec.

Naročnik oglasa je Lingula.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: