Rdečelasci zaradi popularnosti Eda Sheerana res več seksajo?

Nova študija je pokazala, da moški z rdečimi lasmi zadnje čase bolj privlačijo nasprotni spol, zahvaliti pa naj bi se morali t. i. "efektu Eda Sheerana". Popularni pevec pa naj bi bil tudi razlog, da se iz rdečelascev manj norčujejo.

Rdeča preproga glasbenih nagrad brit - 8

Popularnost Eda Sheerana je rdečelascem dvignila ugled pri ženskah. (Foto: AP)

Raziskava, ki jo je opravil Casumo, je razkrila, da eden od petih rdečelascev v starosti 25 do 34 let dobiva več pozornosti od nasprotnega spola, kar naj bi bila posledica popularnosti pevca Eda Sheerana. Gre za t. i. "efekt Eda Sheerana", saj naj bi se zaradi njega iz rdečelascev tudi manj norčevali zaradi barve njihovih las.

"Ni nepresenetljivo, da rdečelasci privlačijo več pozornosti zdaj kot v preteklih letih. Rdeče lasje so zdaj bolj popularni tudi v zvezdniškem svetu, saj rdečelaskam utirata pot igralki kot sta Emma Stone in Isla Fisher. Ed Sheeran pa je dokazal, kako njegov videz nima prav nič vpliva na njegov talent, zato več ljudi zdaj sprejema njihovo naravno barvo las. Zdi se, da bolj ko so žive barve, bolje za njih," je zapisal predstavnik za Casumo.

Rdečelascem je tako po Sheeranovi zaslugi zrasla samozavest, kar tretjina žensk pa je spremenila mnenje o njih, saj jih zdaj bolj cenijo. Vsaj enemu od petih rdečelascev so dejali, da izgleda kot Sheeran, tretjino 18- do 24-letnikov pa so zamenjali z slavnim pevcem.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 14
 
gongash 13.09.2017 22:01:57
model zgleda k da ma na glavi pa po obrazu praženo kislo zelje
Več komentarjev