Rene in njegova varuška iz otroštva poustvarila fotografijo izpred 38 let

Nekdanji smučar Rene Mlekuž, ki je prek iskalne akcije na Facebooku našel gospo, s katero je pred 38 leti smučal na Kaninu, je zdaj objavil še fotografijo, ki sta jo posnela ob vnovičnem snidenju. "Še zdaj ne morem verjeti, da sem našel to čudovito žensko," pravi Rene, ki je hvaležen za novo prijateljstvo.

Facebook se je izkazal za odlično orodje pri iskanju ljudi, katerih vezi so se pred desetletji pretrgale. V komaj treh dneh je namreč nekdanji profesionalni alpski smučar Rene Mlekuž prek družbenega omrežja našel gospo, ki je zanj skrbela, medtem ko je smučal na Kaninu. "Vem samo, da je bila iz okolice Bovca ali Tolmina," je septembra zapisal ob objavi fotografije iz otroštva, ob kateri se je vedno spraševal, kdo je gospa, ki je zanj skrbela, ko je pri komaj treh letih smučal na Kaninu.

A post shared by René Mlekuž (@renemlekuz) on

In Reneju se je nasmehnila sreča, ko je nekdo na družbenem omrežju gospo s fotografije prepoznal. 

42-letni nekdanji smučar je gospo nemudoma poiskal, in že ko se mu je oglasila, dobil kar solzne oči. Zdaj pa je doživel nepopisno srečo, ko sta se po 38 letih končno videla v živo in objela. Ganjeni Rene je z gospo posnel fotografijo, podobni tisti iz otroštva, ob njej pa zapisal: "No, pa sva se dobila! Objela. Pogovorila. Za vse za nazaj. Še zdaj ne morem verjet, da sem skupaj z vašo pomočjo in na pobudo prijatelja dejansko našel to čudovito žensko, ki mi je ostala v spominu od leta 1980, ki je zame skrbela le en dan. Skoraj neverjetno, glede na to, da nisem poznal ne njenega imena ne kraja, od kod prihaja. Nor občutek. Hvaležen za novo prijateljstvo!"

A post shared by René Mlekuž (@renemlekuz) on

"Gospa je ista, ti pa si malo zrasel," so se pošalili številni in čestitali za srečno snidenje, nekateri pa so opazili eno pomanjkljivost, da mu okoli vratu manjka piščalka, ki jo je Rene nosil na originalni fotografiji. Pošalili so se, da bi smučarki as ob spuščanju po belih strminah zaradi svoje hitrosti še vedno moral opozarjati nase s takšno piščalko.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 9
procesoid 10.10.2017 10:00:17
simpatična gospa...
Več komentarjev