Revni študent z 950 milijoni evrov

Pred dnevi sta na vrata skromnega in tesnega stanovanja moldavskega študenta potrkala dva odvetnika. S seboj sta prinesla kar 950 milijonov evrov.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Sergej, ki se je iz meseca v mesec prebijal s skromnimi 100 evri, se je nato odpravil v Nemčijo in uredil vse formalnosti o prevzemu nasledstva.

Odvetnika, ki sta obiskala Sergeja Sudeva, ki sicer dela na lokalni radijski postaji, sta s seboj prinesla dokumente, iz katerih je razvidno, da mu je daljni sorodnik iz Berlina po smrti zapustil kar 950 milijonov evrov. 31-letni Moldavec je na ta način postal bogatejši od lastne države, saj je letni proračun Moldavije precej manjši od vsote, ki jo je podedoval.

Pred Sergejevimi vrati se je že pojavila ogromna vrsta prijateljev, znancev, sosedov in mimoidočih.

Prejel je že številne ženitne ponudbe iz vseh koncev Moldavije, pa tudi iz drugih držav nekdanje Sovjetske zveze. Kakor kaže, pa bo ostal zvest svojemu dekletu Ljubi, ki ga je imela rada tudi takrat, ko je bil le reven študent.

milijon evrov

Sergej Sudev, ki je podedoval milijone, je postal bogatejši od države, v kateri živi. Bogatega sorodnika, ki je umrl v 56. letu starosti, je videl le enkrat pred desetimi leti.


Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 82
 
zlajo@msn.com 30.10.2008 13:09:11
baje da je dobu milijardo tko pise v casopisu hehe
Več komentarjev