Slepa potnica koala preživela divjo vožnjo

Divja žival se je podala na divjo vožnjo, a je imela neizmerno srečo, da je ta ni stala življenja. Voznik je po 16 kilometrih slišal njeno jokanje, zato je borka, ki se je na vse pretege držala za ogrodje avtomobila, preživela.

V avstralskem Adelaidu se je primerila nenavadna nesreča, ki pa se je na srečo končala – srečno. Voznik, ki je nič hudega sluteč odpeljal s parkirišča, je po 16 kilometrih v svojem avtomobilu zaslišal nepojasnjeno javkanje, podobno joku. Ko je vozilo ustavil, pa je odkril, da ima v svojem terencu slepega potnika. Za kolo avtomobila se je skrila koala in tam obtičala.

Koala Kelli

Prestrašena koala se je stiskala nad kolesom. (Foto: AP)

Voznik je nenadoma poklical linijo za nujne primere, povezane s koalami, ki je na prizorišče prišla z gasilci. Ti so nesrečno potnico, ki se je zagozdila v prostor nad kolesom, uspešno rešili, tako da so sneli kolo. "Res je bila stisnjena v tesnem prostoru, a se je močno borila za življenje," je dejala ena od njenih rešiteljic Jane Brister.

Neizmerno prestrašena živalca pa je na srečo utrpela le površinske poškodbe na kožuščku: "Lahko sem vonjala njeno zažgano dlako," je še dejala Bristerjeva.

Srečno preživelo slepo potnico, ki so jo po eni od njenih rešiteljic poimenovali koala Kelli, so, potem ko si je opomogla od šoka, že izpustili nazaj v divjino. Njena zgodba o sreči v nesreči pa se je znašla tudi na družbenih omrežjih.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 9
AxisDeus 02.10.2017 20:45:20
Če vas zanima, si le oglejte, kako se oglaša koala. Sam sem bil povsem presenečen. Koliko lepega in zanimivega dnevno izpustimo v življenju ...
Več komentarjev