Oglasno sporočilo

Tortilla boy je pred vrati, krčevit smeh prinaša Pablo Francisco

Pablo Francisco je eno najbolj zvenečih imen stand up komike, njegovi nenavadni nastopi so dosegli status mednarodnih legend predvsem zaradi neverjetnih zvočnih efektov, impresivnih imitacij ter zgodb, ki se nikoli ne končajo!

Svetovno slavo je Pablo Francisco pred leti dosegel z vokalnimi imitacijami zvezd, kot so Arnold Schwarzenegger, Jackie Chan, Keanu Reeves, Jerry Springer, Celine Dion in mnogi drugi. Vsi, ki obiščejo njegove šove, so navdušeni nad popolno transormacijo v filmske zvezde, pevce, prijatelje in družino. Gledalce na svojih nastopih pelje v domišljijski svet akcijskih filmov in prodajalcev tortilj, ali pa jih spontano popelje v zgodbe, ki mu jih ponudi pogled na občinstvo.

Pri Pablu pa ne govorimo zgolj o zvezdi odrov. Je nesporni YouTube fenomen, saj njegovi posnetki dosegajo tudi po 100 milijonov ogledov. Večina nas je že bila s Pablom v nočnem klubu, uživala ob malce prilagojenem napovedniku filma ter obnemelo opazovala, ko Pablo menja osebnosti kot kameleon. Poleg internetnega uspeha je gostoval v številnih oddajah in na najbolj prepoznavnih televizijskih mrežah, saj je do današnjega dneva eno najbolj prepoznavnih in temeljnih imen komične imitacije.

Pablo Francisco

Foto: Tomas Whitehouse

Pablo Francisco v Ljubljano prispe v nedeljo, 7. maja, zvesto slovensko občistvo pa bo spravljal v krčevit smeh v Mali dvorani Hale Tivoli, od 20. ure dalje. Vstopnice si lahko zagotovite na vseh Eventim prodajnih mestih in spletnem mestu Eventim.si.

Naročnik oglasa je Mad Props

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: