Transplantacija obrvi – nov lepotni hit v ZDA

Ženske so si vrsto let prizadevale za čim tanjše obrvi, zdaj pa se, kot kaže, trend obrača – vedno več si jih namreč želi čim gostejše obrvi, kot jih imajo zvezdnice Kim Kardashian, Brooke Shields ali Rita Ora. Operacija stane med 6.000 in 8.000 ameriških dolarjev ...

Kim Kardashian in Kanye West - 6

Največ žensk si želi 'Kimine' obrvi. (Foto: X17 Agency)

Popkultura je od nekdaj imela velik vpliv na trende in to velja tudi za najnovejši lepotni hit – transplantacijo obrvi.

S svojimi gostimi obrvmi ga je 'spodbudila' starleta Kim Kardashian in po poročanju tujih medijev ženske najpogosteje pridejo na operacijo ravno z njeno fotografijo. Zelo popularne so tudi obrvi igralke Brooke Shields.

Za operacijo se poleg žensk, ki so obrvi izgubile zaradi bolezni, odločajo tudi dekleta, do katerih mati narava ni bila tako zelo radodarna in tista, ki si pač želijo biti podobna svojim idolom.

"Postopek je malce boleč, a se splača. Dlake vzamemo z nog, pazduhe ali rok," pojasnjuje strokovnjak za transplantacijo dlak dr. Sanusi Umar.

Operacija stane med 6.000 in 8.000 ameriških dolarjev, traja pa štiri do pet ur. Je pa rezultat večen, postopka namreč ni treba obnavljati.

Albertova dekleta - 5

Zelo popularne so tudi obrvi igralke Brooke Shields. (Foto: Reuters)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 25
 
asgml 18.04.2014 23:37:01
tale članek bodo prebrale nase "estradnice" in potem samo čakejte, katera bo prva objavila na FB: " moji predragi, danes vas še nisem pozdravila, dober dan, torej! in čisto mimogrede, ja zelo vam priporočam medvedje obrvi, veste, NUJNO sem si jih morala dat naredit, ker se sedaj počutim čisto neobremenjeno.In nikoli več tistega puljenja, ah! ali veste, kakšen prihranek časa bo to?..."
Več komentarjev