Trdi, da je zadela 43 milijonov, zdaj pa toži igralnico, ki ji je izplačala zgolj drobiž

Neka Američanka se je odločila za tožbo igralnice v New Yorku. Ta namreč trdi, da je igralni avtomat napačno pokazal, da je osvojila 43 milijonov dolarjev, in ji namesto izplačila ponudil večerjo, so poročali ameriški mediji.

Igralni aparati - 1

Tožica zatrjuje, da je zadela jackpot, a ji ga niso izplačali ... (simbolična fotografija). (Foto: Reuters)


Katrina Bookman je avgusta lani v igralnici družbe Resorts World v New Yorku posnela selfie z igralnim avtomatom, na katerem piše "tiskanje potrdila za izplačilo 42.949.672,76 dolarja". To znaša okoli 38 milijonov evrov. Nato so jo varnostniki pospremili iz igralnice in ji dejali, da lahko dobi 2,25 dolarja (dva evra).

Njen odvetnik Alan Ripka trdi, da je njegova stranka upravičena do izplačila celotne nagrade. V tožbi je zapisal, da je avtomat "zvonil in se svetil", tudi v sporočilu na njem pa piše, da je Bookmanova osvojila jackpot, poročanje časnika Courthouse News povzema britanski BBC. Američanka zahteva odškodnino od igralnice in tudi dveh družb, ki izdelujeta in skrbita za igralne avtomate.

Odvetnik družbe Resorts World je medtem dejal, da je bil avtomat "očitno v okvari". Tudi služba zvezne države New York, pristojna za igralništvo, je sporočila, da je bilo na zaslonu avtomata opozorilo, da so zaradi okvare vsa plačila in igre neveljavne.

Podoben dogodek se je zgodil že leta 2011, ko je vrhovno sodišče v Iowi 87-letni upokojenki zavrnilo zahtevo za plačilo 42 milijonov dolarjev nagrade. Izplačali so ji 1,85 dolarja.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 31
FesterAdams 06.07.2017 22:19:51
Očigledno je, da BOGATAŠEVA ROKA BOGATAŠEVO ROKO UMIJE. V igralnicah pri večjih dobitkih nikoli ni bilo poštenja in ga ne bo. Mali človek v življenju vedno izvisi. Potem pa se čudimo, ko se komu spiple in ohladi kakšnega takeka goljufa velikega formata, kot je direktor te igralnice. Tisto "opozorilo" so si gladko izmislili. Če je aparat v okvari se ga ne sme priključiti na napetost in zavajati ljudi, ker je s tem namenjen samo temu, da ljudje vanj mečejo denar brez možnosti dobitka. Me zanima, kaj bi na to rekel spoštovani Joc Pečečnik...? A njega kurje jato gotovo ne bo ničesar vprašalo...
Več komentarjev