Vesoljci že na Poljskem?!

Napolnimo kovčke, poslovimo se od najdražjih, zbežimo v zaklonišča. Končno je napočil dan, ko naj bi nas obiskala nezemeljska bitja. Ste jih že videli?

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

neznani leteči predmet

Na neki spletni strani poteka mednarodni pogovor v živo o napovedanem obisku Nezemljanov. Poljaki trdijo, da so jih že videli.

Čeprav je danes (14. oktober) tisti dan, ko naj bi nas po mnenju duhovnega medija, gospe Blossom Goodchild, pa tudi drugih posameznikov in organizacij obiskali vesoljci, se še ni zgodilo nič pretresljivega. Nihče ne zna natančno povedati, kakšni naj bi bili videti, fanatiki z vseh delov sveta pa že špekulirajo o tem, v kakšnih vesoljskih ladjah bodo prišli, koliko jih bo, kako so razpoloženi (miroljubno ali bolj vojno) ...

Vesoljčka

Se bomo danes srečali z njimi?

Gospa Blossom je na noge dvignila ves svet, ko je izjavila, da bodo 14. oktobra naš planet obiskali Nezemljani. Ženska trdi, da komunicira z njimi, vendar se ne vede tako, kot da bi želela s tem pridobiti medijsko slavo ali zaslužiti. Njeni kolegi po navadi navajajo meglene podatke o času in kraju obiska (na primer "v naslednjih devetih letih" ali pa "na mestu, kjer se križajo zvezde" …), Blossomova pa je pri tem precej natančna. Pravi, da bodo gostje najprej obiskali Alabamo, nato pa naj bi njihova masivna flota obšla ves svet. Če se torej flota danes ne pojavi nad Alabamo, se bodo Blossomove vsi izogibali v velikem loku. Zakaj bi torej 'nakladala'? Da bi Alabama doživela turistični razcvet?

Na neki spletni strani poteka mednarodni pogovor v živo o tem, kaj se dogaja glede napovedanega obiska Nezemljanov. Po tem pogovoru sodeč jih v Alabami še niso dočakali, prav tako ne v drugih državah. Posebej razočarani so Nizozemci, pritožujejo pa se tudi v Transilvaniji, kjer pravijo, da imajo zaradi polne lune še vedno težave z volkodlaki. Neki fanatik trdi, da so se mu Nezemljani javili, češ da bodo prišli jutri, ker jih zadržujejo neznane vesoljske sile, medtem ko Japonci javljajo, da zaradi močnega deževja ne morejo razločno videti, ali jih je že kdo obiskal. Edino Poljaki trdijo, da so jih pri njih že dočakali, vendar ne prilagajo nobenega dokaznega gradiva, prav tako ni uradnih informacij o tem.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 158
Unknown.For.You 15.10.2008 22:08:58
\"Posebej razočarani so Nizozemci, pritožujejo pa se tudi v Transilvaniji, kjer pravijo, da imajo zaradi polne lune še vedno težave z volkodlaki.\"-->kašne veze majo zdj volkodlaki z NLP-ji??


\"Neki fanatik trdi, da so se mu Nezemljani javili, češ da bodo prišli jutri, ker jih zadržujejo neznane vesoljske sile,...\"--->halooo??ma eii sj mu vrjamm,mene je tud dons en klicu pa mi je naroču da nj prpravm hladn per,ka pridejo dons ob 00.00 v Borovnico..tko da navali narode..vsi v Buroo xD


\"...medtem ko Japonci javljajo, da zaradi močnega deževja ne morejo razločno videti, ali jih je že kdo obiskal.\"-->ja pomojm bodo jutr najdl kšn NLP na kšnm travniku,ka bo nehu dž padat,ker mislm da nimajo teli nezemljani tok razvite tehnologije kt mi ljudje,tko da pomojm jim je na kitajskem njihova \"ladja\" razpadla..obstaja pa eš ena definicija..in sicer da so se Kitajski izognil,ker so anjbrž že kšnga kitajčka poklical ap jim je povedu kašn vreme majo..meybi so se najavl za kšn drug dan..


uglavnm badd vse skupi..sm pa slišala da ugrabljajo ljudi..kokr sm že povedala so mojo frendico ugrabil in jo zdj policija išče..upam da jo bodo čimprej najdl :s :s

tko da folk pazte se..ne ponoč zuni tavat sami..ka je čist možn da vas zamešajo s kšnim nezemljanom in s eutegne zgodit da bodo kšnga po pomoti tle pustil in tko bodo nastal križanci med nezemjanom pa človekom..hmm..


loool..XD

Več komentarjev