VIDEO: Ganljiv nastop, ob katerem vam bo zastal dih

Čeprav smo včasih prepričani, da nas pri talentih nobena stvar ne more več presenetiti, je tale posnetek dokaz, da to ne drži. V britanskem šovu so plesalci na avdiciji z izjemno igro senc prikazali ganljivo zgodbo in s tem poskrbeli za stoječe ovacije.

Na avdicijo 7. sezone šova Britain's Got Talent je prišla skupina izvrstnih plesalcev, ki je na pesem Read All About It Pt. III, izvajalke Emeli Sande, uprizorila igro senc in hkrati poskrbela za pravi plesno-vizualni spektakel.

Britans Got Talent - Igra senc - 1

Alesha Dixon je nastop spremljala z odprtimi usti. (Foto: YouTube)

S svojim vrhunskim nastopom je poskrbela, da so bili vsi v dvorani presenečeni nad videnim. Simon Cowell, David Walliams, Amanda Holden in Alesha Dixon so na sodniških stolčkih ostali brez besed, po nastopu pa niso skoparili s pohvalami. Med drugim so dejali, da je njihova točka tako dobra, da lahko z njeno pomočjo pridejo do velikega finala in ne nazadnje do zmage. Posnetek je na YouTubu v dobrem tednu dosegel že skoraj 10 milijonov ogledov.

Poglejte si nastop in presodite, ali si zaslužijo preboj v finale ali ne. Ne pozabite spremljati tudi našega šova Slovenija ima talent, kjer bo že v nedeljo znanih 30 polfinalistov. Vse nastope, intervjuje in zakulisje dogajanja si lahko ogledate tukaj.

Britans Got Talent - Igra senc - 3

Igra senc, ki vas ne bo pustila ravnodušnih. (Foto: YouTube)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 117
Hellraiser 28.05.2013 10:02:22
To je vaja in talent.. baš boli folk kaj je razlika.. Top je!
Več komentarjev