VIDEO: Herojski ježek 'ukradel šov' v Londonu?

Na nedavno končanem svetovnem prvenstvu v atletiki v Londonu je bil eden od bolj razigranih zagotovo junaški ježek (Hero the Hedgehog), maskota, ki je poleg zabave za občinstvo poskrbel tudi za spodbujanje tekmovalcev.

Sally Pearson in Hero the Hedgehog

Sally Pearson in maskota ježka junaka (Hero the Hedgehog) po osvojitvi zlate medalje v teku z ovirami na svetovnem prvenstvu v Londonu. (Foto: AP)

V Londonu, kjer se je ravno končalo svetovno prvenstvo v atletiki, je bil eden od zmagovalcev zagotovo tudi maskota prvenstva, junaški ježek (Hero the Hedgehog), ki je marsikomu najbrž razburil domišljijo do te mere, da bi se morda celo sam zaželel biti športna maskota, čeprav za le en dan.

Usain Bolt in Hero the Hedgehog

Ježek je junaško zavezal vezalke Usainu Boltu, a mu tokrat vseeno ni šlo po načrtih. (Foto: AP)

Ježek je tako tekal po prizorišču, se ob dežju dričal po razmočenih progah, tekel, trepljal tekmovalce, jim dajal "petke", nagajal častni kraljevi straži, dvigal smešne in spodbujajoče transparente tekmovalcem in tako naprej. Vsekakor je skrbel za zabavno in sproščeno vzdušje med 10-dnevnih tekmovanjem, zato vas vabimo, da si njegove vragolije ogledate v zabavnem videokolažu.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 7
 
Anna77 15.08.2017 08:16:56
Lusno:))
Več komentarjev