VIDEO: Hrvati v Istri priredili 1. Cica fest

Na 1. Cica festu, festivalu prsi na Hrvaškem, ki je imel človekoljubno noto, se je prijavilo zgolj osem najbolj pogumnih deklet oz. žensk. V posnetku si oglejte, katere istrske prsi so prisotno množico najbolj navdušile oz. šokirale!

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

1.Cica fest v Istri (Sveti Petar u Šumi)

Kljub ne pretiranemu številu prijavljenih je bil nabor prsi dokaj "pester" ... (Foto: YouTube)

V istrski občini Sveti Petar u Šumi blizu Pazina so pretekli vikend organizirali 1. Cica fest, festival prsi, ki ga je priredil Marinko Banovac, sicer sodelavec šova Ljubav je na selu, in sicer zato ker meni, da imajo ženske v njegovem mestu "najboljše prsi".

No, kljub omenjenem dejstvu se je na tekmovanje prijavilo samo osem najbolj pogumnih, se je pa potem skoraj za vsako našel kakšen naziv. Nagrado za največje prsi je dobila Ana Antonac iz Nove Vasi, za najmanjše Nikolina Modrušan iz Pulja, za najlepše prsi pa so proglasili parček Danijele Golubović iz Pulja, ki je za nagrado dobila teden dni dopusta v vili s bazenom v Istri, je poročal Regional Express.

Utrinke si oglejte v videu!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 31
 
milicevic 08.05.2013 12:29:49
kaka legenda kr meter je vn vrgo ko je rekla da probajo:)
Več komentarjev