VIDEO: Ko ju med zaroko odnese morski val ...

Vsaka ženska hrepeni po romantični zaroki, ki se je bo spominjala še dolgo. Tokrat pa je vmes posegla narava in poskrbela za nepozabno in lahko bi rekli, da tudi malo nevarno zaroko. Poglejte si video in presodite sami.

Zaroka ob morju - 5

Romantično zaroko je presenetil morski val. (Foto: YouTube)

Zaroka ob morju - 3

Morski val je odnesel bodoča zakonca. (Foto: YouTube)

Večkrat slišimo, da ne smemo podcenjevati moči narave in tudi tokrat se je to izkazalo za resnično. Bodoči ženin Mathew Hartman se je odločil, da bo za roko zaprosil svoje dekle. Kot pravi kavalir si je izbral romantično lokacijo ob morju tik ob sončnem zahodu. Ko je Mathew pokleknil na skali pred svojim dekletom, ju je nenadoma zalil morski val in ju odnesel na kopno. Med vsem tem dogajanjem je Liz celo uspela privoliti v partnerjevo snubitev.

Zaroka se je zgodila 21. decembra lani na kalifornijski plaži Laguna, kjer je Mathew najprej zapel pesem svoji bodoči ženi, nato pa je iz žepa potegnil zaročni prstan.

Na srečo ni bil nihče poškodovan, Mathewu pa je celo po padcu v morje uspelo obdržati prstan. Čeprav ni bilo v skladu s prvotnimi načrti, se je na koncu vse dobro izšlo. Oglejte si videoposnetek.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 18
 
roor 10.03.2013 20:43:47
ma kaksna moc narave ali nevemtikaj! tip je ocitno corav, da ne vidi kaki valovi so okrog, pa je se zvekel zensko tam na skalo, le kaj drugega bi se lahk zgodilo v taki okoliscini!
Več komentarjev