VIDEO: Krsta, v kateri ste videti živi

Zbigniew Lindner živi na Poljskem in se ukvarja z izdelavo krst. Da bi bila prodaja njegovih izdelkov kar najboljša, se je domislil prav posebenega načina trženja. Vsako leto izda koledar s krstami, ob katerih pozirajo pomanjkljivo oblečene lepotice.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Krste in koledar z dekleti - 1

Nastajanje koledarja s krstami in lepoticami. (Foto: Reuters Video)

Zbigniew Lindner prihaja iz majhnega mesta Wagrowiec na Poljskem. Ukvarja se z izdelavo krst in je v svojem poslu več kot uspešen. Njegovo podjetje na mesec v povprečju izdela 12 tisoč krst in jih izvaža v večino evropskih držav. In kaj je razlog za njegov uspeh?

Med drugim ideja, da vsako leto izda koledar s fotografijami krst, ob katerih pozirajo pomanjkljivo oblečene lepotice, in ga podari poslovnim partnerjem. Letošnji koledar je že peti po vrsti in Zbigniew si prizadeva, da bi ta pripomogel tudi pri izkoreninjenosti strahu pred krstami in da bi dokazal, da gre le za embalažo in nič drugega.

Pri tem se drži mota "V naših krstah boste videti, kot bi bili živi" in poudarja, da na njih ni verskih simbolov, saj si ne želi ustvarjati škandalov, ampak le podreti tabu o tem izdelku ter dokazati, da so tudi krste lahko lepe in zanimive.

''Krsta je le embalaža. Nihče se ne brani embalaže, pod katero je podpisan Dior, medtem ko pri krstah nihče ne želi izstopati. Zamislili smo si, da naredimo zanimivo krsto, ki je lahko poklon umrlim. Krsta je lahko tudi lepa,'' je povedal Zbigniew.

Krste in koledar z dekleti - 3

V podjetju se držijo mota "V naših krstah boste videti, kot bi bili živi". (Foto: Reuters Video)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 10
 
Tona7 06.06.2013 08:38:55
žalosti me vse to
Več komentarjev