VIDEO: Ljubitelja grozljivk sta se poročila kot zombija

Čeprav se na prvi pogled zdi, da gre za snemanje filmskega prizora, pa sta se v zombija našemljena ženin in nevesta resnično poročila. Strastna ljubitelja grozljivk sta si zamislila nekoliko neobičajno poroko.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Zombijevska poroka - 4

Mladoporočenca sta se tudi obnašala kot zombija. (Foto: Reuters Video)

Jennifer Jones in Rob Blackmore sta se poročila v torek v dvorani One Mayfair v središču Londona, slovesnosti pa se je udeležilo okrog 250 svatov. Poroka je potekala v slogu uničenega karibskega raja, vsi so bili zamaskirani v žive mrtvece, igrali so mehiški mariači, torta je imela na vrhu obliko možganov. Baje naj bi šlo za prvo zombijevsko poroko v Londonu.

Mladoporočenca sta imela poroko zastonj, saj sta se prijavila na neko tekmovanje, na katerem sta osvojila glavno nagrado. ’’Najini prijatelji so nama dejali, da je to kot nalašč za naju, da se morava prijaviti. Pozanimala sva se in res videla, da nama je to pisano na kožo: groza, strašljive stvari, zombiji in igre,’’ je povedala nevesta. Ženin pa jo je dopolnil: ’’Vse je bilo pripravljeno. Najin načrt je bil, da se poročiva na noč čarovnic in imava poroko v slogu groze, a to je še boljše.’’

Zombijevska poroka - 2

Nekateri si sanjsko poroko predstavljajo tudi tako. (Foto: Reuters Video)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 19
LoveeBelievee 29.04.2013 19:59:48
js mam pa biberja rada <3 ko se bom poročila bojo vsi mogl met (moški) podobno frizuro kot on, podobn stil, ves čas bo v ozadju njegova muska.. itd.
haha hec pač. če bom v prihodnost še kr naprej mela bieberja tak zlooo rada, me ne bo noben fant hotu met haha :)
drgač pa ta dva sta si full noro zamisla. neki posebnga .)
Več komentarjev