VIDEO: Nogometaš zbil na tla novinarko

Ameriška novinarka je med snemanjem intervjuja očitno stala nekoliko preblizu nogometnega igrišča, saj se je vanjo zaletel nogometaš, ki je poskušal ujeti žogo. Padla je kot pokošena.

Novinarko zbil nogometaš - 1

Moški na levi je videl nogometaša, a se je vse zgodilo tako hitro, da ni mogel storiti ničesar. (Foto: YouTube)

Novinarka oddaje FOX Sports Next Amy Campbell je imela na kampu nadarjenih mladih nogometašev v Beavertonu intervju s poznavalcem ameriškega nogometa, medtem ko je na igrišču potekala trening tekma. Njun pogovor se je končal, ko je 188 centimetrov visoki in 87 kilogramov težki nogometaš Ermon Lane poskušal ujeti žogo, pri tem pa se je od strani z veliko silo zaletel v novinarko in jo zbil na tla.

Campbellova je pozneje sporočila, da se pri trku na srečo ni poškodovala. ''Moje koleno je nekoliko opraskano,'' je dejala za FOX Sports. ''Boli me, ampak ni nič resnega, lahko bi bilo precej hujše. Vsaj lahko prenesem udarec, kajne?''

Novinarka je še pojasnila, da se je Lane že večkrat skoraj zaletel vanjo, tokrat pa mu je le uspelo, se je pošalila. Videoposnetek si je ogledala najmanj desetkrat in se vedno nasmejala. ''Vedno bolj je smešno,'' je zapisala na Twitterju, kjer je objavila tudi skupno fotografijo z nogometašem, ki jo je podrl, pod njo pa zapisala ''še vedno sva prijatelja''.

Dodala je še, da je najbolj smešno, ko sodnik prizna podajo in sploh ne opazi, kaj se je zgodilo ob igrišču.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 31
x-central 07.07.2013 16:07:17
Sigurno sta šla potem na pijačo :)
Več komentarjev