VIDEO: Pilot pokazal, česar potniki ne vidijo

Le kdo se lahko načudi vsem osupljivim lepotam narave, ki jih med letom vidimo s povsem druge perspektive? In pri tem cenovni razred ali prestižnost letalske družbe ne štejeta, vsi smo deležni enakega razgleda. No, ne čisto vsi - s pilotske kabine je še toliko bolj neverjeten, sploh med pristajanjem. Zdaj nam je indijski pilot omogočil, da si pristajanje lahko ogledamo tudi z njegove perspektive.

Če niste eden izmed tistih nesrečnikov, ki jih muči strah pred letenjem, potem vam med letom zagotovo pogled kljub napetim filmom nenehno uhaja skozi okno. Le kdo se namreč lahko načudi vsem osupljivim lepotam narave, ki jih med letom vidimo s povsem druge perspektive? Obale, vrhovi gora, oblaki, obrisi mest … z nadmorske višine 10.000 metrov so še toliko bolj neverjetni.

Pri razgledih cenovni razred ali prestižnost letalske družbe ne štejeta, vsi smo deležni enakega. No, ne vsi – z enega mesta na letalu je pogled še toliko bolj neverjeten. Govorimo seveda o pilotski kabini. Pilot ima ves čas prav poseben pogled, še najbolj pa je zanimiv med pristajanjem. Zahvaljujoč pilotu družbe Qatar Airways, Sandeepu Varmi, pa lahko to vznemirljivo izkušnjo doživimo tudi mi, in to kar v udobju lastnega naslonjača. Varma je namreč med pristajanjem letala v Queenstownu na Novi Zelandiji posnel dvominutni filmček in ga delil na družbenih omrežjih.

Hipnotičen posnetek je v hipu postal viralen, posnetek pa ni požel samo navdušenja, temveč je mnoge tudi prestrašil. "Zdaj je uradno: nikoli ne bom letel v Queenstown," je zapisal nek komentator, drug pa je šaljivo dodal: "Najbrž je res bolje, da potniki ne vidimo sprednjega dela letala. No, če pa bi, bi porasla prodaja alkohola."

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 15
third 10.10.2017 21:20:20
joj, stari posnetek!
Več komentarjev