VIDEO: Putin in njegovi skriti talenti: tokrat je igral klavir

Med čakanjem na sprejem pri kitajskem kolegu je ruski prvi mož Vladimir Putin opazil klavir in ni se mu mogel upreti. Med drugim je zaigral neuradno himno Moskve in St. Peterburga. Putin je sicer na Kitajskem razpravljal predvsem o novi svilni cesti.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Ruski predsednik Vladimir Putin se je ta konec tedna mudil na državnem obisku na Kitajskem, kjer je razkril, da se v njem skriva tudi glasbenik.

Putin je sicer s svojim kitajskim kolegom razpravljal predvsem o novi svilni cesti, novi trgovski smeri med Kitajsko in preostalim svetom.

Med čakanjem na sprejem pri kitajskem predsedniki Ši Džinpingu je v salonu Putin opazil klavir in ni se mu mogel upreti.

Sedel je in na črnobelih tipkah ubral dve ruski skladbi. Kako dobro mu gre od rok igranje klavirja, lahko preverite v priloženem videoposnetku.

Zahodni tuji mediji navajajo, da igranje še zdaleč ni bilo spontano, saj mu je snemalec sledil od trenutka odločitve, da sede za klavir. Prav tako pa je zaigral neuradno himno Moskve in St. Peterburga, saj predsednik ne zamudi priložnosti, da promovira svojo državo, navaja CNN.

Putin v javnosti z veseljem razkazuje svoje sposobnosti, tako se je že dokazal za pilota, igralca hokeja, ribiča ''zgoraj brez'' in še bi lahko naštevali.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 38
kroupa 19.05.2017 14:23:57
dokazuje da je mastermind današnjega sveta
Več komentarjev