VIDEO: Razposajeni Dončić se ni mogel zadržati, iz zasede 'napadel' kar sredi tiskovne konference

Naši košarkarji so okronani z zlatom dejali, da bodo za vedno kot bratje. 'Bratska' nagajivost se je izkazala tudi v uradnem delu Fibinega protokola, ko je Luka iz zasede vkorakal v dvorano, kjer je potekala novinarska konferenca.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Ko smo že mislili, da to ni mogoče: 'Kokoškov desni kotiček ust rahlo zavije v smeri nasmeha'

Potem ko so naši junaki zmago nad Srbijo bučno proslavili tudi v garderobi carigrajske dvorane Sinan Erdem, so se Igor Kokoškov s strokovnimi sodelavci, Goran Dragić in Klemen Prepelič podali na uradno tiskovno konferenco Fibe.

Prepelič in Dragić sta opisala svoje občutke, se zahvalila številnim navijačem in jim sporočila, da bodo zlato prav kmalu prinesli domov v Slovenijo. Moderator je nameraval besedo predati trenerju Kokoškovu, takrat pa je vse skupaj presenetil razigrani Luka Dončić. S šampanjcem v roki je vkorakal v prostor in planil nad trenerja in košarkarska kolega. Dvorano so nenadoma zapolnili smeh in vzkliki, naj preneha s svojim početjem. Luka je nato še pozdravil vse prisotne za pultom, vključno z moderatorjem, ki je simpatičen vložek zaključil z besedami: “No, to je komentar, ki smo ga dobili od Luke. Lepo pa je videti, da je z njegovim gležnjem nekoliko bolje.”

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 130
mikitr 29.09.2017 21:42:57
Res ,privoščim tem fantom ,,bravo in super in vsaka čast.Tak ponos narodu so.(ne glede na prednike).
Več komentarjev