VIDEO: Ruske lepotice v bikinijih pozirale v hudem mrazu

V ruskem Novosibirsku so pripravili lepotno tekmovanje Miss Snow Universe, na katerem so morale lepotice pošteno stisniti zobe: v bikiniju so namreč pozirale kar zunaj, kjer je bilo okrog minus 20 stopinj Celzija.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Fotogalerija (8)

  • Miss Snow Universe - 1
  • Miss Snow Universe - 3
  • Miss Snow Universe - 4
  • Miss Snow Universe - 5
  • Miss Snow Universe - 6
  • Miss Snow Universe - 7
  • Miss Snow Universe - 2
  • Miss Snow Universe - 8

Organizatorica tekmovanja za najlepšo zimsko lepotico Tatjana Fetisova je povedala, da so želeli imeti fotografiranje tudi v kopalkah, pa čeprav zunaj ni najbolj toplo. ''Dobro vemo, da nimamo morja ali oceana in deklet ne moremo fotografirati v bikiniju. A to smo vseeno želeli storiti, zato smo pomislili, da bi bilo precej senzacionalno, če bi naredili tako, kot smo,'' je dejala.

Vseh sodelujočih deklet je bilo 20, prav nobena pa se baje ni pritoževala zaradi mraza. ''Pravzaprav ne vem, ali mi zobje škripajo zaradi treme ali mraza. Pravzaprav mi je bilo všeč, lepo je bilo, tam bi lahko stala še dlje,'' je povedala ena od kandidatk Maria Šmeljova iz Berdska.

Naziv najlepše je na koncu osvojila Vladislava Verner iz ruskega mesta Tomsk. Zmage je bila zelo vesela, čeprav jo je zdelal prehlad. ''Mislim, da do njega ni prišlo zaradi fotografiranja,'' je pojasnila. ''Ko sem prišla, me je grlo že malo bolelo, a to mi ni preprečilo, da bi se potegovala za naziv miss Snow Universe. To je pomemben naziv, ki mi zelo veliko pomeni, hvala.''

Vernerjeva je za zmago prejela krono, pogodbo z neko lepotno agencijo, svojo državo pa bo predstavljala tudi na svetovnem izboru za Miss World Tourism, ki bo potekal v precej bolj topli Tajski.

Miss Snow Universe - 6

Čeprav je bilo hudičevo mrzlo, se dekleta niso preveč pritoževala. (Foto: Reuters Video)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 5
Kosovir 22.01.2013 21:46:59
sej so navajene mraza, ane? sam, zakaj pa še organizatorka ni šla probat tako kot one?
Več komentarjev