VIDEO: Vojaški orkester namesto vojaške koračnice zaigral kar pesem Get Lucky

Orkester francoske vojske je ob koncu parade ob obletnici padca Bastilje prekršil dolgoletno tradicijo ter namesto vojaške koračnice zaigral priredbo uspešnice slavnega francoskega dueta Daft Punk. Francoski predsednik se je vidno zabaval, ni pa jasno, ali je tudi častni gost Donald Trump poznal to globalno uspešnico.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Orkester francoske vojske je ob koncu današnje parade ob obletnici padca Bastilje prekršil dolgoletno tradicijo ter namesto vojaške koračnice zaigral priredbo uspešnice Get Lucky francoske zvezdniške zasedbe elektronske glasbe Daft Punk.

Nenavadna izbira pesmi za zaključek vojaške parade je očitno zabavala 39-letnega francoskega predsednika Emmanuela Macrona pa tudi njegovo spremstvo, saj so številni ploskali in poplesavali.

Ni pa čisto jasno, ali tudi častni gost, ameriški predsednik Donald Trump, pozna globalno uspešnico francoskega dueta iz leta 2013.

Vojaški orkester je sicer svoj nastop na paradi začel s himno mesta Nica, saj se v Franciji danes spominjajo terorističnega napada v tem južnofrancoskem mestu pred letom dni.

Vojaška parada na pariških Elizejskih poljanah vsako leto poteka ob obletnici padca trdnjave Bastilja leta 1789. Ob obletnici terorističnega napada v Nici letos poteka tudi v znamenju žalovanja.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 19
 
siska55 15.07.2017 12:43:41
donald je pravi salabajzar
Več komentarjev