VIDEO: Ženska ujela NLP nad 'zakletim' skednjem?

Neka ženska iz San Diega je prepričana, da je nad "zakletim" skednjem v San Diegu fotografirala neznani leteči predmet. Fotografijo so takoj pograbili številni blogi o NLP-jih in je zakrožila na spletu. Kaj je po vaše na fotografiji?

 

Ellen Henry je članica Društva zgodovinarjev v San Diegu, zato je v okviru nekega projekta fotografirala 113 let star skedenj v mestu Edgemoor, za katerega številni verjamejo, da je uklet. Ko si je fotografije ogledala, pa je na eni izmed njih zagledala zanimiv objekt podolgovate oblike v levem zgornjem kotu.

"Sredi dneva sem fotografirala skedenj, da bi ga dali na našo spletno stran. Ves čas sem gledala naokoli, da bi ujela dober kader. Na nebu nisem videla ničesar in tudi slišala nisem nobenega letečega objekta. Po moje ni možno, da bi šlo za komercialno letalo, ker bi ga slišala. Nekateri menijo, da gre za letalo brez pilota, a nikoli še nisem videla česa podobnega, ker je brez kril ali propelerjev," je povedala Ellen.

Zgodba postaja vse bolj zanimiva, sploh ker je Ellen, potem ko je fotografijo posnela, prenehal delovati fotoaparat. Ali je zares v objektiv ujela NLP, pa presodite sami.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 94
Sony 2013 16.08.2013 17:02:33
V vesolju nismo sami in to je logično.Lp
Več komentarjev