Voznik načrtno zapeljal v drug avtomobil, da je rešil otroke

Iz Kanade poročajo o nekem vozniku, ki je tvegal svoje življenje, da je rešil nekaj otrok. Ko je namreč spoznal, da se bo drugi voznik, ki je govoril po mobilniku, zaletel v skupino otrok, mu je s svojim avtomobilom zaprl pot.

Hummer H3

Krushelnicki se je verjetno zavedal, da mu v robustnem terencu hummer H3 ne bo hudega. (Slika je simbolična) (Foto: Reuters)

46-letni Darrell Krushelnicki iz mesta Taber, zvezna država Alberta, se je peljal po cesti, ko je opazil brezbrižnega voznika s prenosnim telefonom v rokah. Ravno v tistem času so šli čez prehod za pešce štirje otroci, stari od tri do 16 let. Krushelnicki je ocenil, da voznik pelje prehitro oziroma jih ne bo opazil pravočasno, zato je s svojim masivnim hummerjem H3 zapeljal direktno v nasproti vozečega pontiaca pursuit. Vozili sta trčili, a davek zvite pločevine je precej manjši, kot bi bile poškodbe ali celo smrt mladih peščev.

Identiteta voznika s prenosnim telefonom ni znana, so pa mediji poročali, da gre za 23-letnega moškega. Po cesti naj bi se peljal s hitrostjo 80 kilometrov na uro, omejitev tam pa znaša le 30 km/h.

Kakšna kazen ga čaka, ni znano, so pa s policije sporočili, da bodo Krushelnickega predlagali za nagrado za hrabrost.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 68
 
donhonchi 13.09.2012 13:46:13
No no ... lohka pa, da je imel samo veze na policiji in se je v bistvu zaletel v tega fanta. Na koncu pa nastane fake zgodba za reporterje in še eno fail podeljenje hrabrostne medalje.
Več komentarjev