Emmo je malo strah

Simpatična Primorka Emma ni novo ime na glasbeni sceni, saj ima že tri skladbe, ki so poslušalcem prirasle k srcu, med njimi je najbolj znana Vem, da. Tokrat je pevka naredila korak naprej, čeprav jo je, kot prepeva, strah.

Avdio

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj
Nalagam..

Emma

O Emmi bomo še veliko slišali. (Foto: osebni arhiv)

Emma se je širni javnosti predstavila v najbolj gledanem šovu Slovenija ima talent, kjer je navdušila s svojim vokalom, simpatičnostjo in iskreno zgodbo.

Čeprav je čas počitnic, pa prikupna Primorka ne počiva, saj se predstavlja z novo skladbo. Skladba Malo me je strah je emocionalna balada, ki je mladi pevki Emmi pisana na kožo. Zgodba govori o ljubezenski zaljubljenosti in o strahu, da nam vsa dana ljubezen morda ne bo vrnjena. Emma se je, kot vsak izmed nas, v tej tematiki takoj našla in zato skladbo interpretirala še bolj doživeto.

20-letna lepotička, ki je že od nekdaj zaljubljena v glasbo, upa, da se bo skladba Malo me je strah dotaknila čim več ljudi in da bo našla svoje mesto tudi na valovih številnih radijskih postaj.

Emma

Emma (Foto: osebni arhiv)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 10
 
niiniicaa 09.09.2011 18:28:20
emma je odlična punca ... nasprotno od tega, da je vzvišena menim, da še premalo ceni njene vokalne sposobnosti... poleg tega, je pripravljena vedno pomagati vsem, tko da punca je top ... proti njej ima lahko le nekdo, ki je nevoščljiv, ljubosumen ter ne premore njenega vokala. Emma ima boljše vokalne sposobnosti od 3/4 vokalist, ki so trenutno na slovenski sceni. Mislim, da bi bil že čas, da se slovenska glasbena scena malo menja in pridejo v ospredje tako sposobne punce kot je Emma.
Več komentarjev