VIDEO: Andrej prisega na 'milfke'

Andrej Kmetič - Andy prihaja iz Velenja in se trudi prodreti na domačo glasbeno sceno. Letos mu je uspelo zmagati na Spletnem talentu Slovenije, v svoji zadnji pesmi pa poje o 'izkušenih poročenih ženskah – 'milfkah'.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Andrej Kmetič - Andy

Andy poje o ''milfkah''. (Foto: osebni arhiv)

34-letni Andy se predstavlja s svojo skladbo Heartbreaker. Pesem, ki je sicer nekoliko drugačna od prejšnjih, je zanimiva in drzna. Govori namreč o tako imenovanih "milfkah" – poročenih izkušenih" ženskah. Pesem je sicer prvi singel drugega albuma, ki bo prav tako nosil naslov Heartbreaker.

Andrej je melodijo naredil sam, prav tako je tudi avtor besedila, pod aranžma pa se je podpisal Zvone Hranjec, sicer kitarist skupine Chateau, ki je za omenjeno pesem tudi posnel in zrežiral videospot.

Andy zase pravi, ''da je precej nov na glasbeni sceni, čeprav se z glasbo ukvarja že 20 let''. Tako z velikim veseljem nastopa po različnih lokalih in raznih prireditvah, za seboj pa ima že kar nekaj skladb.

Posneta ima že dva albuma, ampak nobeden ni izšel, saj še ni uspel najti sponzorjev. Morebiti se bo to kmalu spremenilo ...

Andrej Kmetič - Andy

Andy bi rad, da bi se o njem več pisalo in govorilo. (Foto: osebni arhiv)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
Heyen 17.12.2012 11:48:31
Krep k da bi pel speedi od une otroške serjie k je bla na sloveniji ena.... ooo muska se vrača še par let pa bo konec tega *
Več komentarjev