EKSKLUZIVNO: Najtežje zanj je bilo postati uglajen gospod

Samuel Lucas, ki mu je v 7. oddaji zvezdniška ruleta dodelila imitacijo neprekosljivega Franka Sinatre, se je odločil, da je čas za jokerja. Z izredno zahtevnim izzivom, ki mu ne bi bil kos vsak, je raje soočil nekoga od svojih prijateljev. Ta se je pod budnim očesom strokovnjakov več kot odlično pripravil, kar je dokazal z vrhunsko odrsko predstavo. Več v ekskluzivni videovsebini!

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Fotogalerija (4)

  • Znan obraz ima svoj glas - 8. oddaja - 4
  • Znan obraz ima svoj glas - 8. oddaja - 5
  • Znan obraz ima svoj glas - 8. oddaja - 6
  • Matjaž Jelen, Darja Švajger

Denisova asistentka Rene je tokrat postregla s tremi namigi, ki so sprožili številna ugibanja o jokerju Samuela Lucasa. Prvi namig je bila zgoščenka Tine Maze, drugi namig se je skrival v trofeji rogov, na kar je imel najbolj zabavne asociacije žirant Gojc. Kot zadnji namig pa je bil barski stolček ob šanku, na katerega je sedla simpatična asistentka. Po številnih ugibanjih, med katerimi se je skrival pravilen odgovor, je Samuel na oder povabil svojega prijatelja, ki je z imitacijo osupnil.

Znan obraz ima svoj glas - 8. oddaja - 5

Vlogo Samuelovega jokerja je prevzel Matjaž Jelen. (Foto: Miro Majcen)

 

Za elegantno opravo in markantnim glasom legende Franka Sinatre se je skrival Matjaž Jelen, ki je z nastopom dokazal, da je bil svoji novi vlogi suvereno kos. Priznal je, da je bilo zanj najtežje postati karizmatičen uglajen gospod, ki se ničesar ne boji, tudi žirantske mafije ne.

 

Gojc je njegov nastop označil za fenomenalnega: "Nisem verjel, da imamo v Sloveniji človeka, ki bi se lahko spopadel s takšnim vokalom!" Irena je dodala, da si ga sprva ni predstavljala v tej vlogi, a jo je s svojim nastopom več kot prepričal, za kar se mu je iskreno poklonila. Nad Matjaževo ležerno suverenostjo in zvrhanim košem uglajenosti je bila navdušena tudi Tanja, Jože pa ga je okronal za  najboljšega pop pevca.

Matjaž Jelen, Darja Švajger

Matjaž na vokalnih vajah z Darjo Švajger.

"Frank Sinatra je svojevrsten izziv za vsakega pevca, zaradi specifične barve glasu in ritma," je dejal Matjaž na vajah, kjer se je pod strokovnim vodstvom pridno pripravljal ves teden. Kako je osvojil prav vse značilne lastnosti karizmatične legende Franka Sinatre, preverite v ekskluzivni videovsebini.

Vsem osmim vrhunskim imitatorjem, zabavnemu voditelju in eni in edini žirantski mafiji se znova pridružite 8. maja ob 20.00 na POP TV in VOYO, kjer lahko podoživite tudi vse pretekle nastope.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 19
 
hbciki 03.05.2016 08:29:20
oglejte si kako je tomaž ahačič imitiral sinatro pa boste vidl razliko
Več komentarjev