EKSKLUZIVNO: Zanjo je nadela usnje in obraz pobarvala v belo!

Ani Frece, ki ji je zvezdniška ruleta v pretekli oddaji določila imitacijo kultne skupine Kiss, je sklenila, da bo tokrat zamenjavo spola raje prepustila nekomu od slavnih prijateljev. A po vrhunskem nastopu, ki je požel same pohvale, se je izkazalo, da se je v usnjenem kostumu, z belim obrazom in s poraščenimi prsmi pravzaprav skrivala prijateljica! Več pa v ekskluzivnih video vsebinah!

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Fotogalerija (9)

  • ZOISG Joker - Irena Vrčkovnik - 8
  • ZOISG Joker - Irena Vrčkovnik - 9
  • ZOISG Joker - Irena Vrčkovnik - 10
  • ZOISG Joker - Irena Vrčkovnik - 7
  • ZOISG Joker - Irena Vrčkovnik - 6
  • ZOISG Joker - Irena Vrčkovnik - 5
  • ZOISG Joker - Irena Vrčkovnik - 4
  • ZOISG Joker - Irena Vrčkovnik - 3
  • ZOISG Joker - Irena Vrčkovnik - 2

ZOISG Joker - Irena Vrčkovnik - 2

Ani Frece v družbi svojega odlično izkoriščenega Jokerja (Foto: Miro Majcen)

Ani Frece, ki ji je ruleta ponovno dodelila moško vlogo, in sicer frontmana skupine Kiss, je ocenila, da bo to zanjo prevelik zalogaj, zato je vložila svojega Jokerja. Namesto nje se je z zahtevno imitacijo spopadel nekdo od njenih slavnih prijateljev.

Kljub namigom simpatične Rene v obliki mini zelene harmonike, kavbojskega klobuka in metronoma, se nikomur ni sanjalo, kdo se bo tokrat predstavil v vlogi Jokerja. Ani je dejala, da je svojo zamenjavo izbirala na podlagi ljubezni do rock glasbe, kaj več pa ni izdala, čeprav se je tekom cele oddaje namigovalo, da bo razgaljene prsi kazal moški. A na koncu temu ni bilo tako. Za karizmatično Ani si je namreč upala premazati obraz v belo in si nadeti usnje, nihče drug, kot Irena Vrčkovnik. Ob njenem nastopu so bili navdušeni tudi prav vsi žiranti in preobrazbo označili za fenomenalno.

ZOISG Joker - Irena Vrčkovnik - 10

Irena Vrčkovnik nas je dvignila v nebo z vrhunsko imitacijo! (Foto: Miro Majcen)

V ekskluzivni video vsebini preverite, kako se je energična Irena Vrčkovnik pod budnim očesom tričlanske strokovne ekipe intenzivno pripravljala na svojo novo vlogo. Njen in tudi vse ostale nastope pa podoživite na VOYO!

Nocoj ob 21.00 vas na POP TV in VOYO ponovno vabimo v našo družbo. V oddaji Dan najlepših sanj bo namreč čudovito presenečenje doživela še ena Irena, članica utečene žirantske trojice. Zagotavljamo vam, da se vam bo ob ganljivi zgodbi orosilo oko, zato ne zamudite!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 5
Aleta 18.04.2016 15:07:04
" Ob njenem nastopu so bili navdušeni tudi prav vsi žiranti in preobrazbo označili za fenomenalno." Meni se ni zdelo fenomenalno. Od vseh Jokerjev je bila zame najboljša Anika Horvat. Vrčkovnikova včeraj in zadnjič Derenda sta bili podpovprečni!
bullitt 18.04.2016 15:43:21
res je +++++
Več komentarjev