FOTO in VIDEO: Kdo vse vas je navdušil s svojim nastopom?

Pred nami je finalna oddaja Znan obraz ima svoj glas, ki bo še zadnjič pokazala, kakšni mojstri preobrazb so naši tekmovalci. A vsaka oddaja do zdaj je presenečala z nastopi, ki so bili polni veselja, strasti, stoječih ovacij, smeha in celo solz. Oglejte si zmagovalne nastope ter nekaj zanimivih preobrazb.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Težko pričakovani šov Znan obraz ima svoj glas se je septembra vrnil na male zaslone in nam pričaral prijetne nedeljske večere. Simpatični tekmovalci so poskrbeli za čudovite nastope, nas očarali, presenetili, spravili v smeh, občasno pa nas s svojim ganljivim nastopom spravili tudi v jok.

Fotogalerija (9)

  • Anina Trobec kot Metallica
  • Clemens kot Nicki Minaj
  • Ljubica Špurej kot Franc Košir
  • Nika Zorjan kot Miley Cyrus.
  • Mitja Šinkovec kot Rammstein Till Lindemann
  • Lea Sirk kot Eminem in Rihanna
  • Clemens kot Green day
  • Marijan Novina in Anina Trobec kot Josipa Lisac
  • Ljubica Špurej Jazbinšek kot Prodigy

Za zanimive komentarje so poskrbeli vedno veseli žiranti, Tanja Ribič, Irena Yebuah Tiran in Gojmir Lešnjak - Gojc, seveda brez gostujočih žirantov ni šlo, za dobro voljo in smeh pa je poskrbel tudi voditelj Denis Avdić.

Oddaja pa ni bila polna presenečenj samo za gledalce, ampak je bila posebna tudi za tekmovalce. Marijan Novina se je moral zaradi šova po 23 letih posloviti od svoje znamenite dolge brade. Dejal je, da bila to res velika sprememba ter dodal, da ga je žena tako prvič videla brez brade, njegov sin pa je zajokal, ko ga je zagledal brez znamenite brade.

Nika kot Britney Spears

Nika se je v oddaji soočila s svojim največjim strahom. (Foto: Damjan Žibert)

Navihana Prekmurka Nika Zorjan je bila v oddaji tudi pred velikim osebnim izzivom. Ko je nastopila kot pop pevka Britney Spears, je namreč premagala svoj največji strah – strah pred kačami. Pred nastopom je dejala, da jo je grabila panika in težko je zbrala pogum, da se kače sploh dotakne. Čeprav je imela Nika možnost nastopa brez kače, pa si je rekla, da je to edinstvena priložnost in tako pogumno nastopila s kačo okoli vratu.

Tudi za Luko Seška je bila oddaja nekaj posebnega, kajti o sebi je razkril nekaj, kar ni bilo lahko. Luka ima namreč že od rojstva deformirana oba kazalca, poleg tega je z gledalci delil, kako težko je bilo za njegove starše, ko se je rodil: "Ko sem se rodili, so v bolnišnici mislili, da imam Downov sindrom. Staršema so rekli, da ju bodo obvestili po dveh tednih, a ju niso. Šele, ko sta po dveh ali treh mesecih klicala, so jima povedali, da je z mano vse dobro." Na koncu je še dodal, da bi si lahko deformirana prsta dal popraviti, a tega ni želel narediti: "Bil sem že pri zdravniku, ki je dejal, da bi lahko popravil prsta, a sem se odločil, da bosta ostala takšna kot sta."

Oglejte si prejšnje oddaje in nastope na VOYO.

V nedeljo, 17. decembra, nas na POP TV, ob 20. uri, tako čakajo še finalni nastopi, v katerega so prišli Lea Sirk, Luka Sešek, Mitja Šinkovec in Marijan Novina, ki so si izbrali zanimive pesmi.

Mitja je izbral izvajalca in pesem, ki mu je stilsko zelo blizu, postal bo Željko Joksimović in zapel pesem Lane Moje. Lea se je odločila za velik izziv, Sia je njena vzornica, a se jo je do zdaj kar malce bala zapeti, toda tokrat bo drugače, pogumno bo zagrizla v njeno pesem Chandelier.

Razkrivamo: to so zmagovalci razpisa Mladi upi 2017!

Luka bo zapel lepo balado pevca Johnnyja Logana Hold Me Now, Marijan pa se bo lotil Robbieja Williamsa in pesmi Angels.

Kaj pa ostali tekmovalci? Njih čaka nastop v duetu. Tako bosta na odru Diana Ross in Lionel Richie s pesmijo Endless Love, ter duo Aqua s pesmijo Barbie Girl. A kdo bo s kom v paru, ostaja skrivnost vse do naslednje nedelje.

Pa še nekaj naš čaka v finalni oddaji – voditelj Denis bo končno zapel opero. Mu bo tokrat šlo bolje od rok kot zadnjič? Se vidimo v nedeljo v finalu!

ZOISG, znan, obraz, ima svoj, glas

 

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
 
nevica 14.12.2017 14:35:06
Moram reči, res nekaj izrednih interpretacij. Ampak ob vsem tem potem pomislim, kaj je narobe z našo muziko, če vendarle imamo pevce z izjemnimi vokali, pesmi, ki jih sicer pojejo, pa niti slučajno tega ne pokažejo?????????
Več komentarjev