Ljubica Špurej Jazbinšek

Energična voditeljica, novinarka in pevka velja za enega izmed bolj priljubljenih obrazov na narodnozabavni sceni. Ljubezen do glasbe predstavlja njeno največjo strast. Že od nekdaj je želela biti pevka in glede na to, da prihaja iz glasbene družine, drugega ni bilo pričakovati. Na odru se počuti kot doma in zanimivo bo spremljati, kako dobro se bo znašla v izzivih šova Znan obraz ima svoj glas.

Ljubica Špurej Jazbinšek

Ljubica poje že od petnajstega leta, od trinajstega pa igra frajtonarco. (Foto: POP TV)

Ljubica se predstavi: 

Ambiciozno dekle, ki ima rado oder, petje in skoraj vse zvrsti glasbe. Brez svoje družine in glasbe si ne znam predstavljati življenja. Ponosna sem na svojo družino, najbolj pa na svojega sina Jakoba in moža Gašperja, ki mi dajeta iz dneva v dan nov zagon za nove podvige in življenje samo. Po horoskopu sem škorpijonka, zatorej je znano da sem precej temparamentna, adrenalinska, strastna in včasih tudi precej glasna.

Obožujem adrenalinske parke in potovanja. V življenju se držim pregovora; Najprej štalca pol pa kravca. Trenutno sva z možem v fazi gradnje novega doma, zatorej bova najprej postavila streho nad glavo, potem pa z družino potovala, No, takšne so najine želje. Če se bodo sanje spremenile v resničnost, pa bo pokazal čas.

Po poklicu sem diplomatka marketinga, vendar si svojega dela enostavno ne znam predstavljati osem ur za računalnikom in prodajati takšne in drugačne izdelke ter storitve, zatorej v svoji sedanji službi kot novinarka in voditeljica neizmerno uživam in bi se brez televizijskega načina pred ali za kamero le stežka navadila.

Vse zgoraj napisano je enostavno moj preprosti 'life', in želim da takšen in nič drugačen tudi ostane; ljubeč, strasten, včasih raztresen pa vendarle trdno na tleh. Živela svoboda naroda.

Kaj ti pomeni sodelovanje v šovu Znan obraz ima svoj glas?

Veliko. Sama sem šov spremljala vsa prejšnja leta in takole potihoma razmišljala, da bi tudi sama enkrat rada dobila priložnost sodelovati v takšnem šovu. Da sem bila izbrana med osem finalistov, je velik uspeh in s tem potrditev, da zmorem več, kot pa samo prepevati narodne melodije. Tudi narodnjaki nismo od muh in komaj čakam, da se lahko prelevim v kakšno hudo rock, punk skupino.

Kaj pričakuješ od šova?

Veliko zabave, veliko pozitivne energije, nova prijateljstva in nenazadnje novo znanje, ki ga bom pridobila od vseh strokovnjakov, ki nas bodo "peglali" iz tedna v teden.

Česa se najbolj veseliš in kaj ti predstavlja največji izziv?

Veselim se vsake preobrazbe posebej. Največji izziv pa mi definitivno predstavlja preobrazba v kakšnega rock, punk moškega, kjer ne bo pomemben samo možat izgled, ampak tudi karakter, barva glasu in energija na odru. Moški so namreč še vedno moški in če jih primerjam z žensko nežnostjo in romantiko, lahko nastane velik problem. 

Kakšne izkušnje imaš s petjem?

Prepevam že od petnajstega leta. Tudi veščine solo petja in učenja le-tega mi niso tuje. Od trinajstega leta igram tudi frajtonarico, pohvalim pa se lahko z dejstvom, da ima cela moja ožja družina in tri četrtine žlahte pevski talent :)

Kakšne izkušnje imaš z imitiranjem?

Uff ... Konkretnih izkušenj z imitiranjem nimam. Je pa res, da sem velikokrat morala na kakšnih špilih imitirati Josipo Lisac in Heleno Blagne. Ta dva lika sta me v smislu imitiranja najbolj zaznamovala. Vse ostale imitacije sem skozi avdicijske kroge preizkušala sama samcata in moram priznati, da sem se ob nekaterih prav pošteno začudila in nasmejala, da tudi to zmorem :)

Katere tvoje lastnosti ti bodo prišle prav na poti do zastavljenega cilja v šovu oz. na katere svoje lastnosti staviš?

Igrivost, dramska igra, petje, in besedna zveza UPAJ SI; sem dekle, ki nima težav sama iz sebe briti norca ali imitirati kakšnega 'butla'. ;)

Kdo je nate pustil največji vtis v preteklih sezonah?

Tilen Artač, Fogl, Jana Šušteršič.

Kaj je najbolj nerodna stvar, ki se ti je zgodila med nastopom, predstavo, na dogodku?

Med dramsko predstavo bi morala uprizoriti padec. Le-tega na koncu nisem uprizorila, ampak je bil še kako resničen. Pred celotno publiko so se namreč izpod moje obleke ob hudem padcu zasvetile bele spodnjice. Županov pogled med občinstvom je bil precej iskriv.

Imaš kakšno sporočilo za gledalce?

Znan obraz ima svoj glas; oddaja je sinonim za dobro voljo. Pozabite torej vsako nedeljo zvečer na težave in skrbi ter nam dovolite, da kanček nasmeha prinesemo v vaše domove! Se gledamo!

Znan obraz ima svoj glas

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
FesterAdams 09.10.2017 11:03:05
Zelo lepa je bila v Aliyni obleki in frdamano lepe noge ima. Boljša od Alyje...
Več komentarjev