Luka Sešek ali Jan Plestenjak: sploh opazite razliko?

Absolutni zmagovalec tokratne oddaje Znan obraz ima svoj glas je Luka Sešek, ki se je prelevil v šarmantnega lomilca ženskih src Jana Plestenjaka in si prislužil stoječe ovacije. Če bi zaprli oči, ne bi vedeli, da hita Ona sanja o Ljubljani ne poje Jan, tako zelo je Luka zadel njegov glas. Prisluhnite obema in presodite sami.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

 

Luka Sešek kot Jan Plestnenjak

Luka Sešek se je prelevil v glasbenika Jana Plestenjaka. (Foto: Damjan Žibert)

Absolutni zmagovalec tokratne oddaje Znan obraz ima svoj glas je Luka Sešek, ki se je prelevil v šarmantnega lomilca ženskih src Jana Plestenjaka.

Kako so se odrezali nastopajoči v tokratni oddaji Znan obraz ima svoj glas in v čigave čevlje bodo stopili naslednjič?

Luka je v oddajah Znan obraz ima svoj glas že večkrat dokazal, da je pravi kameleon in da ne zna menjati le barve kože, ampak tudi barvo glasu, tokrat pa je več kot odlično ujel melos in glas enega najuspešnejših slovenskih pevcev, Jana Plestenjaka. S svojo izvedbo pesmi Ona sanja o Ljubljani je prepričal tako žirante kot občinstvo v studiu, ki ga je nagradilo s stoječimi ovacijami. Zasanjani ljubezenski pesmi lahko prisluhnete v videu.

Za primerjavo pa si lahko ogledate še originalni video s čustvi nabite balade Ona sanja o Ljubljani v originalni izvedbi Jana Plestenjaka. Kateri vam je ljubši?

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 85
 
Urugu1 05.12.2017 21:48:04
Dobro ga je imitiral.
Več komentarjev