Luka Sešek

Pevec pop glasbe in igralec, ki se odlično znajde v muzikalih. Mnogi ga poznamo kot sina slavnega radijca Jureta Seška in zagotovo drži, da je nekaj njegovega glasu podedovanega. Trenutno poje v zasedbi Proper in spremljamo ga lahko v muzikalu Mamma mia, kjer v zboru upodablja Eddija. Nikoli si ni upal pomisliti, da bo lahko del nečesa tako velikega, kot je znameniti šov Znan obraz ima svoj glas. Pravi, da že komaj čaka, da stopi na oder in začne uživati

Luka Sešek

Luka Sešek (Foto: POP TV)

Luka se predstavi

Sem živahen fant, ki mu nikoli ne zmanjka energije. Sem brat dvema 'fuzbalerjema'. Obožujem družino, umetnost, živali, prijatelje in dobro hrano. Nisem komplikator. Ne maram ljudi, ki se delajo, da nekaj so, pa čeprav niso. Vedno skušam poiskati pozitivne stvari, tudi tam, kjer se mi na prvi pogled to zdi nemogoče. Zaljubljen sem v potovanje. Igram kar nekaj instrumentov. Rad imam iskrenost. Ne prenesem krivice.

Kaj ti pomeni sodelovanje v šovu Znan obraz ima svoj glas?

Uff. Nikoli si nisem niti upal pomisliti, da bom kdaj del tako velikega projekta. Zelo sem počaščen in hvaležen, da mi je ekipa zaupala to nalogo.

Kaj pričakuješ od šova?

Same pozitivne stvari. Spoznal bom veliko ljudi, odkril ogromno nove glasbe in užival ob nastopih. Seveda pa se zavedam, da bo kar naporno. Komaj čakam! (smeh)

Česa se najbolj veseliš in kaj ti predstavlja največji izziv?

Čisto vsega. Samih druženj z ekipo, nastopov, vaj, treme … Hmm. Mogoče imitiranje kakšnega izvajalca, ki poje v meni neljubem slogu glasbe.

Kakšne izkušnje imaš s petjem?

Zaključil sem 3. letnike solopetja. Že od malih nog nastopam na malih in velikih odrih in čisto vsak dan pojem. Petje je moja strast. Dobro se poznava. (smeh)

Kakšne izkušnje imaš z imitiranjem?

Vedno sem se malo zafrkaval z imitacijami, pred prijatelji. Da bi pa to kdaj poskusil malo bolj zares, pa še nikoli.

Katere tvoje lastnosti ti bodo prišle prav na poti do zastavljenega cilja v šovu oz. na katere svoje lastnosti staviš? 

Hitro se znajdem v kakšnih neprijetnih situacijah, ko recimo kaj pozabim. Mislim, da bi mi to znalo priti prav. V gledališču nastopam že dolgo, dolgo časa, zato mislim, da mi igranje ne bo delalo težav. Imam pa tudi rad ples, 'afnanje' in šov na splošno. Mislim, da mi bo šlo.

Kdo je nate pustil največji vtis v preteklih sezonah?

Zagotovo Tilen Artač.

Kaj je najbolj nerodna stvar, ki se ti je zgodila med nastopom, predstavo, na dogodku?

V muzikalu Mamma Mia, imamo fantje točko v kateri plešemo z čisto pravimi plavutkami. Med predstavo v Kranju sem si med plesom ponesreči stopil na plavutko in padel kolikor sem dolg in širok. A sem se hitro izmazal iz situacije. (smeh)

Imaš kakšno sporočilo za gledalce?

Upam, da me boste sprejeli takšnega kakršen sem in uživali z menoj! (smeh)

Znan obraz ima svoj glas

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 4
 
Plutovka55 12.10.2017 19:07:21
mene pa zanima, zakaj se na voyotu ne da ogledat posnetkov, kjer Luka samostojno nastopa??? Video iz prve oddaje je naložen, pa se ga nikakor ne da predvajat, iz 3. oddaje pa ga sploh ni!?
Več komentarjev