Čas se izteka ... Ste že glasovali za svojega favorita?

V preteklih tednih ste spoznali že petnajst finalistov razpisa Mladi upi, tokrat vam predstavljamo še zadnjo peterico in obenem oznanjamo začetek spletnega glasovanja, v katerem boste prav vi s svojimi glasovi med vsemi finalisti določili enega prejemnika finančnih sredstev. O ostalih prejemnikih bo na osnovi razpisnih meril odločala strokovna komisija.

Predstavili smo 20 nadarjenih posameznikov, ki navdušujejo na področju športa, parašporta, umetnosti in znanosti, in se potegujejo za finančna sredstva iz sklada 'Mladi upi'. Prejemnike finančnih sredstev bo med njimi izbrala strokovna komisija, enega pa boste s svojimi glasovi določili vi, zato glasujte za svojega favorita TUKAJ!

V preteklih tednih ste lahko na spletni strani Mladi upi spoznali dvajset finalistov letošnjega razpisa Mladi upi 2017. Pretekli teden se je z objavo celotne dvajseterice finalistov pričelo tudi spletno glasovanje v katerem boste prav vi s svojimi glasovi med vsemi finalisti določili enega prejemnika finančnih sredstev. O ostalih prejemnikih bo na osnovi razpisnih meril odločala strokovna komisija.

Iskrene izpovedi o sanjah, visokih ciljih, pa tudi o težavah, ki spremljajo dvajseterico finalistov,  najdete na spletni strani Mladi upi, kjer že poteka glasovanje. Tudi letos ste vi tisti, ki boste s svojimi glasovi med vsemi finalisti določili enega prejemnika finančnih sredstev, o ostalih bo na osnovi razpisnih meril odločala strokovna komisija. Spletno glasovanje poteka do 13. decembra.

Preobrazbe za zabavo in dober namen

Nedeljski večeri so to jesen rezervirani za zabavno oddajo Znan obraz ima svoj glas, v kateri osem znanih obrazov slovenskega medijskega prostora navdušuje s svojimi preobrazbami.

17. decembra nas čaka še zadnja doza glasbe, plesa, smeha in zabave v tem letu. V zadnji oddaji se bodo s preobrazbami predstavili Mitja Šinkovec, Lea Sirk, Luka Sešek in Marijan Novina, ki so si lahko za razliko od preteklih nedelj tokrat izbrali zanimive pesmi.

Mitja je tako izbral izvajalca in pesem, ki mu je stilsko zelo blizu - Željko Joksimović - Lane Moje. Lea se je odločila za izziv, Sia je njena vzornica, a se jo je do zdaj kar malce bala zapeti, toda tokrat bo drugače, pogumno bo zagrizla v njeno pesem Chandelier. Luka bo zapel lepo balado Johnny Logan - Hold Me Now, Marijan pa se bo lotil Robbieja Williamsa in pesmi Angels.

Kaj pa ostali tekmovalci? Čaka jih nastop v duetu. Tako bosta na odru Diana Ross in Lionel Richie s pesmijo Endless Love, ter duo Aqua - Barbie Girl. A kdo bo s kom v paru, ostaja skrivnost vse do naslednje nedelje.

Znane Slovenke in Slovenci iz nedelje v nedeljo s svojimi nastopi zbirajo finančna sredstva za mlade, perspektivne športnike, parašportnike, umetnike in znanstvenike. Pri tem tekmovalec s skrito misijo nosi čast za polnjenje sklada, njegova uvrstitev pa določi, koliko evrov, ki jih prispeva POP TV, gre v sklad Mladi upi 2017. Zavod Vse bo v redu, ki je zavod Zavarovalnice Triglav za družbeno odgovorne aktivnosti, znesek v vsaki oddaji še podvoji.  

Sponzorirana vsebina

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
spletni_nepridiprav 05.12.2017 15:14:42
jaz glasujem za Mirkota Cmerarja on je mladi up slovenske ekonomije in pravne države
Več komentarjev