Nika Zorjan

Nika Zorjan je po izobrazbi učiteljica, a odkar pomni, vso svojo energijo usmerja v glasbeno ustvarjanje. V šovu Slovenija ima talent je pričela s svojo pevsko zgodbo in jo vse do danes resnično pripeljala v višave. Glasba zanjo predstavlja smisel življenja, sodelovanje v šovu Znan obraz ima svoj glas pa velik izziv. Kakšen, preverite v intervjuju.

Nika Zorjan

Ambiciozna Prekmurka zaenkrat resnih izkušenj z imitiranjem nima, vendar komaj čaka, da se preizkusi tudi v tem. (Foto: POP TV)

Nika se predstavi: 

Sem zelo nasmejana (če pridem k prijateljici in se ne smejim, je že panika, da je z mano nekaj hudo narobe, hehe), energična in čustvena punca. Glasba oziroma petje mi pomenita vse na tem svetu, saj pojem že odkar pomnim in tudi moj prvi pevski nastop se je zgodil pri mojih dveh letih in pol. Zelo sem navezana na svoje starše in sestro. Obožujem živali in otroke. Doma imam nemško bokserko Lili, ki mi polepša vsak dan. Otroke pa obožujem zato, ker so tako čisti ljubezni, iskreni in ker se ne obremenjujejo s tem, kaj si bodo drugi mislili. Verjamem, da smo sami kreatorji svojega življenja in da se vse zgodi z razlogom. Nikoli nisem rada brala knjig, ampak ko sem slučajno naletela na motivacijsko knjigo, se je moj odnos do branja zelo spremenil. Doma imam več kot 25 motivacijskih knjig, hehe. Zase bi rekla, da nisem ravno romantičen tip človeka, raje kot na romantično večerjo grem na pivo.

Kaj ti pomeni sodelovanje v šovu Znan obraz ima svoj glas?

Dokaz, da lahko grem iz cone svojega udobja v nekaj, česar se mogoče po tihem bojim in sama sebi dokažem, da zmorem.

Kaj pričakuješ od šova?

Ker sem oddajo spremljala, pričakujem predvsem ogromno smeha in zabave s sotekmovalci ter ekipo. Po drugi strani pa dejstvo, da oddaja poteka v živo zahteva ogromno odgovornosti, resnosti in organizacije in verjamem, da bom zaradi tega šova postala veliko bolj zorganizirana, kar mi mogoče še zdaj manjka, hehe. 

Česa se najbolj veseliš in kaj ti predstavlja največji izziv?

Najbolj se veselim tistega trenutka, ko se bom pogledala v ogledalo in namesto Nike videla nekoga drugega, ki ga bom imitirala. To bo res norooo zabavno. Največji izziv bi mi pa definitivno predstavljalo repanje, hripanje in pa kakšna zahtevna plesna koreografija.

Kakšne izkušnje imaš s petjem?

Kot sem že zgoraj napisala, pojem odkar živim, je pa res, da nisem nikoli hodila na ure petja. Leta 2011 pa sem začela obiskovati vaje petja pri Marjetki Vovk, ki me je s svojim znanjem razsvetlila in mi dala ogromno novega znanja, ki ga sedaj dajem naprej svojim učencem.  

Kakšne izkušnje imaš z imitiranjem?

Nimam nobenih resnih izkušenj z imitiranjem. Se pa je zgodilo včasih, da smo se s prijatelji zabavali in za foro imitirali koga ter jokali od smeha. To pa je vse.

Katere tvoje lastnosti ti bodo prišle prav na poti do zastavljenega cilja v šovu oz. na katere svoje lastnosti staviš? 

Definitivno to, da imam že ogromno izkušenj z nastopanjem v živo na televiziji in zato točno vem, kako naporno, stresno, a hkrati adrenalinsko in zabavno delo me čaka vsak teden do konca šova.

Kdo je nate pustil največji vtis v preteklih sezonah?

Legenda – Tilen Artač.

Kaj je najbolj nerodna stvar, ki se ti je zgodila med nastopom, predstavo, na dogodku?

Prvič sem na nastopu premierno predstavila svoj nov komad Nasmeh življenja in zgodilo se je, da je DJ spustil napačno matrico – v bistvu sploh ni bila matrica, ampak čisto prvi demo posnetek te pesmi, ki je bil še čisto drugačen. In ko sem ugotovila, da tu nekaj ne štima, sem takoj ustavila celoten nastop, povedala, da so tehnične težave in da nadaljujemo z drugim komadom. Počutila sem se res groooozno, bilo mi je zelo nerodno, ampak tako pač je, zdaj se pa temu smejim. 

Imaš kakšno sporočilo za gledalce?

Želim, da vsaj vsako nedeljo pozabijo na vse skrbi in se noro zabavajo ter pokajo od smeha, ko nas bodo gledali v čisto različnih imitacijah. 

Znan obraz ima svoj glas

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
kajpavzdevek 18.12.2017 12:49:48
Faca simpatična....
Več komentarjev