EKSKLUZIVNO: Pri vrhunski imitaciji so pomagale tudi oprijete hlače!

Simpatična Ines Erbus je v pretekli oddaji odlično vložila svojega Jokerja. Pod košato brado in v objemu oprijetih hlač se je skrival Tim Kores, ki je svojo nalogo opravil fantastično. Visoki toni mu niso delali težav, prav pa mu je prišla tudi odrska kilometrina iz pretekle sezone šova.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

obrazi - 4

Tim Kores se je odlično spopadel z vokalnimi višinami pevca skupine Bee Gees, (Foto: Miro Majcen)

"Po mojem mnenju bi ga lahko zadela, a sem si želela videti eno osebo v oprijeti majčki in hlačah," je z nasmehom dejala Ines na Denisovo vprašanje, zakaj se je odločila za Jokerja. V 5. oddaji šova je namreč glasbena ruleta odločila, da jo čaka imitacija pevca skupine Bee Gees. Ines ni oklevala in je za uslugo prosila kar Tima Koresa- Korija, ki ima s preobrazbami veliko izkušenj, saj je v pretekli sezoni šova sodeloval koz znan obraz. 

Rene s svojimi namigi ni skoparila, a kaj, ko so bili tako skopi - električna kitara, radio, usnje, kača. Žirantje so imeli kar težko nalogo, saj vse do konca nastopa niso uganili, kdo se skriva pod košato brado in v oprijetih belih hlačah. 

"Tebe sem pa prav pogrešal," mu je dejal Denis po vrhunski imitaciji in ga povprašal, kako je spet stati na odru. "Spet  sem tu, pogrešal sem ta občutek," je priznal Tim. Dejal je tudi, da je bil najtežji izziv plesati v oprijetih hlačah. Žirantje niso skrivali navdušenja. Irena je bila mnenja, da je imela Ines pri izbiri Jokerja zelo srečno roko. Gojc: "Edino človek brez prašnikov lahko tako visoko pride," se je pošalil in mu čestital za odlično opravljeno nalogo. Tomi: "Kar precej časa nismo ugotovili, kdo se skriva pod masko, celostna podoba je bila zelo dobro narejena. Fajn. Drzno, da si sprejel izziv."

obrazi - 3

Ines je bila nad vloženim Jokerjem več kot navdušena. (Foto: Miro Majcen)

Vse zamujene nastope si oglejte na VOYO!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 5
Lilulilu 14.04.2016 12:07:52
Ker se ne da komentirati pri BB bom pa tukaj napisala: Ne morem verjeti, da ni nikogar nad vami, da bi to izpirjeno oddajo premaknil na kasnejši čas in da imate kot televizija preveč svobode pri nemoralnih oddajah!?
Več komentarjev