Tilen Artač pred velikim finalom: Naj uživajo in naredijo dober žur

Na četrti žirantski stolček šova Znan obraz ima svoj glas bo to nedeljo v finalni oddaji sedel glasbenik, igralec in imitator Tilen Artač. Pred velikim finalom šova nam je zaupal, kateri njegov nastop mu je še posebej ostal v spominu in po čem si bo zapomnil to sezono.

Tilen Artač zakulisje - 1

Tilen bo tokrat sedel za žirantsko mizo. (Foto: Aljoša Kravanja)

Se še spomnite zmage v tretji sezoni šova Znan obraz ima svoj glas, kaj vam je najprej šinilo v glavo?

Celotna ekipa, ki sodeluje v šovu Znan obraz ima svoj glas, je res vrhunska. Bil sem tekmovalec in za vse je bilo poskrbljeno. Od njih sem se ogromno naučil in spoznal svet televizije spet drugače. Po finalni oddaji sem si rekel, da je za menoj en zelo poseben in uspešen projekt in upam, da se še kdaj ponovi sodelovanje.

Tilen Artač zakulisje - 2

Tilen Artač (Foto: Aljoša Kravanja)

Kateri nastop vam je najbolj ostal v spominu, bodisi zaradi težavnosti, izziva, ali naklonjenosti do osebe, v katero ste se prelevili?

Vsak nastop je bil poseben. Najbolj pa morda nastop Svetlane Makarovič. Po tem nastopu sem doživel največji odziv, tudi z njene strani. S Svetlano sva se celo zaročila. Čeprav jo pa imam na sumu, da si je našla mlajšega!

Prejšnjo sezono kot tekmovalec in zmagovalec, zdaj pa ste na drugi strani - pomagate tekmovalcem, zdaj pa boste še žirant. Kako se počutite na tej 'strani’?

Predvsem sem imel tokrat večjo odgovornost. Vsak teden se je bilo treba posvetiti osmim imitacijam. Kot tekmovalec imaš veliko dela, a nosiš odgovornost le do samega sebe. Se pa veselim finalne oddaje, kjer ne bomo podeljevali točk, ampak samo uživali v nastopih. Težko je ocenjevati tekmovalce, če so vsi odlični.

Ko ste spremljali oddajo in tekmovalce, ste mogoče dobili tudi sami idejo, v koga bi še 'zlezli’?

Ja. Dostikrat sem jim rekel, blagor ti, ker si dobil to imitacijo na ruleti. I tata bi, sine!

To nedeljo, 17. decembra, ob 20. uri na POP TV ne zamudite finalne oddaje šova Znan obraz ima svoj glas.

Kakšen nasvet letošnjim finalistom?

V vseh enajstih oddajah so pokazali vse, kar znajo in publika je odločena. V finalu naj le uživajo in naredijo dober žur na odru.

Kako si boste vi zapomnili letošnjo sezono?

Zapomnil si jo bom po tem, da sem dobil občutek, da so se tekmovalci res dobro razumeli med seboj. Ni se mi zdelo, da so tekmovali, ampak so dejansko uživali v šovu. To se mi zdi zdravo. Jasno je, da bo na koncu zmagal samo eden, a prav vsak izmed njih je na svoj način pustil vtis name.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
 
djeki66 17.12.2017 19:53:36
Nika Zorjan
Več komentarjev