Trkaj bi se lotil slavne zasedbe The Prodigy

Rok Terkaj - Trkaj velja za enega najbolj priljubljenih raperjev v Sloveniji. Nase je opozoril s pesmijo Dihi z mano, ki velja za eno njegovih največjih uspešnic, priredil pa je tudi zimzeleno pesem Ljubljančanke. Glasbenik pa bo tudi četrti žirant v priljubljeni oddaji Znan obraz ima svoj glas.

V prejšnji oddaji Znan obraz ima svoj glas je za smeh poskrbela žirantka Nika Ambrožič Urbas, tokrat pa bo kot gostujoči žirant podal svoje mnenje eden najbolj priljubljenih raperjev  Sloveniji Rok Terkaj - Trkaj.

Marijan Novina bo moral v oddaji imitirati Janka Ropreta, ki izvaja pesem Ljubljančanke. Ker vemo, da si ti priredil to pesem, kakšen nasvet bi dal Marijanu, da se bo čim bolje izkazal?
 
Naj bo čimbolj sproščen, naj se poskusi postaviti v zlato ero slovenske popevke in naj čimbolj uživa.

Je pesem zahtevna? S čim misliš, da bo imel največ preglavic in zakaj?
 
Mislim, da je pesem vesela, čeprav je imel Janko na posnetkih precej resno mimiko – to dvoje povezati, to zna biti izziv.

Na kaj boš še posebej pozoren pri nastopajočih? Petje, ples ali celostno podobo?
 
Predvsem celostno podobo, v katero sta vključena ples in petje, pomembno pa je tudi kakšno energijo bom videl, jaz stavim na pristnost, da se nekdo resnično vživi v vlogo.

Imaš kakšen nasvet za tekmovalce?
 
Naj dobro vadijo, potem pa med nastopom izklopijo glavo in čimbolj uživajo – da si zapomnijo te trenutke za večno.

Se koga še posebej veseliš videti?
 
Veselim se nastopa Anine Trobec, ko odpoje Metallico.

Če bi moral ti imitirati slavnega pevca, pevko, skupino ... Kdo bi to bil in zakaj?
 
Meni so všeč The Prodigy, imajo hud stil in glasbo, tako da oni bi mi bili izziv.

Kaj misliš, da bi bil tebi največji izziv, če bi bil eden od nastopajočih? Mogoče nositi petke, 'sprememba spola' in zraven še plesati ali kaj drugega?
 
Mislim, da bi bil največji izziv časovno uskladiti vse. Sam vem, da imam čez teden kup obveznosti, ki niso vezane na glasbo. Pri takšnem tekmovanju pa bi se moral poleg vsega v enem tednu naučiti pesem, koreografijo, biti pripravljen za masko ... To vzame ogromno časa in fokusa. Tako da dvomim, da bi to lahko izpeljal vse v roku enega tedna. Spoštovanje izvajalcem!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
bb5a 08.12.2017 14:51:16
Jezusov rap...
Več komentarjev