VIDEO: Končno smo dočakali Denisov nastop: kot operni pevec je povsem navdušil

Dočakali smo veliki finale priljubljenega šova Znan obraz ima svoj glas in z njim najbolj težko pričakovano točko letošnje sezone - operno točko voditelja Denisa Avdića. S svojo izvedbo je več kot navdušil, a priznal, da je imel "nenormalno tremo". Kako se je pripravljal na točko in kako je njegov nastop ocenila njegova učiteljica Darja Švajger?

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Dočakali smo veliki finale priljubljenega šova Znan obraz ima svoj glas in poleg odličnih preobrazb smo lahko videli tudi, kako resno je svojo nalogo vzel voditelj Denis Avdić. V tej sezoni namreč niso bili le nastopajoči tisti, ki so se morali spopadati z zahtevnimi nalogami, ampak so morali posebne točke pripraviti tudi žiranti in voditelj, da so tudi sami videli, koliko truda je zahtevajo preobrazbe.

Tako se je Tanja Ribič izkazala s stand up-om, Gojmir Lešnjak - Gojc je presenetil in zablestel s plesnimi gibi Beyonce, Irena Yebuah Tiran je repala, še najtežja naloga pa je čakala Denisa. Pripraviti je namreč moral operno točko. Nanjo se je vneto pripravljal s pomočjo učiteljice, pevke Darje Švajger

Denis Avdić, ZOISG

Tudi Denis Avdić je moral stopiti v čevlje nastopajočih in pripraviti zahtevno točko. (Foto: POP TV)

Čeprav se je enkrat nastopa lotil na šaljiv način in s tem precej ujezil Ireno, pa je zdaj pokazal, da se je izziva lotil zelo resno. Zanj je vadil kar mesec in pol, a je imel pred nastopom ogromno treme. "To je bila nenormalna trema, že nekaj časa nisem čutil takšne. Vse v meni je razbijalo," nam je povedal po nastopu. 

In kako je bila z njim in njegovim nastopom zadovoljna Darja? "Seveda je na začetku trema naredila svoje, ampak potem se je ujel. Mesec in pol vaj! Čestitke si zasluži kakorkoli. Že za pogum," je bila navdušena in dodala, da je bil kot učenec zelo dober, hiter in muzikalen. "Sem bila zelo presenečena. Vse pohvale, res!," je sklenila. 

In bo Denis še kdaj ponovil to izkušnjo? "Ja, seveda ... ne!," je odločen šaljivi voditelj.

Kaj je o napornih pripravah in kosanju z opero še povedal, si poglejte v posnetku, in še enkrat podoživite njegov kljub tremi suveren nastop. 

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 57
 
pincaponca 19.12.2017 09:55:51
A vas kdo plačuje za "šimfanje" in pluvanje po vsemu? Avdić, komentatorji, program....vsi bedni. Taisti pljuvate tudi po Bizovičarju..recimo. Ampak ti fantje so v življenju nekaj dosegli. Me zanima kdo od vas je v življenju že kaj naredil? Pokazal? Razen ležanja v fotelju in filanja svojega ega s kvazi komentarji. To je pač šov in ga je umetnost pripravit. Zakaj pa gledate?? Programov je kolikor hočeš. VSE POHVALE EKIPI ZOIS.
Več komentarjev