FOTO in VIDEO: Za veliki finale velike balade – zmagal je Luka Sešek

V veliki finale oddaje Znan obraz ima svoj glas so prišli Lea Sirk, Luka Sešek, Mitja Šinkovec in Marijan Novina, ki so si izbrali zelo zanimive pesmi, na koncu pa je slavil Luka. Svoj nastop pa je dočakal tudi Denis Avdić in zapel operno arijo. Oglejte si zmagovalni nastop.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Zmagovalec Luka Sešek, ZOISG

Veliki zmagovalec Luka Sešek. (Foto: Damjan Žibert)

Težko pričakovani šov Znan obraz ima svoj glas se je septembra vrnil na male zaslone in nam pričaral prijetne nedeljske večere. Simpatični tekmovalci so poskrbeli za čudovite nastope, nas očarali, presenetili, spravili v smeh, občasno pa nas s svojim ganljivim nastopom spravili tudi v jok. Finalna oddaja je še zadnjič pokazala, kakšni mojstri preobrazb so naši tekmovalci. Tokrat se je žirantski 'mafiji' pridružil vsestransko nadarjeni Tilen Artač, lanskoletni zmagovalec oddaje, letos pa je tekmovalcem pomagal pri pripravah.

Tilen Artač

Tilen Artač je poskrbel za zvrhan koš smeha tudi s svojim nastopom ter hudomušnimi komentarji. (Foto: Damjan Žibert)

V finale so tako prišli Lea Sirk, Luka Sešek, Mitja Šinkovec in Marijan Novina, ki so si tokrat sami izbrali pesmi.

Oglejte si tudi druge odlične nastope finala.

Prvi je na oder stopil Mitja, ki je vedno – tako kot ostali tekmovalci, šel na vse ali nič. Kakor je dejal sam, je skozi oddaje postal samozavesten, zanj pa je bila oddaja tudi eno najlepših popotovanj. Mitja je izbral izvajalca in pesem, ki mu je stilsko zelo blizu, postal je Željko Joksimović, popularni srbski pevec, ki je zaslovel predvsem s svojimi baladami. Mitja se je odločil za pesem Lane Moje, s katero je Joksimović na Evroviziji leta 2004 zasedel drugo mesto. S svojo čustveno izvedbo je dvignil srčni utrip vsem. "Neverjeten si," je na koncu dodala Tanja Ribič.

Mitja Šinkovec kot Željko Joksimović

Mitja Šinkovec kot Željko Joksimović. (Foto: Damjan Žibert)

Marijan, večni otrok, kot ga je poimenovala Darja Švajger, ki je bil do zdaj v oddajah bolj divjih vodah, pa se je za konec odločil za bolj mirno, intimno pesem. Lotil se je nadvse uspešnega britanskega pop pevca Robbieja Williamsa in pesmi Angels, ki je pesem poklonil svojemu očetu in bratu. Marijan, ki je pred nastopom dejal, da ni verjel, da mu bo uspelo 'oddelati' vseh preobrazb, je tudi svojo zadnjo opravil z odliko.

Marijan Novina kot Robbie Williams

Marijan Novina kot Robbie Williams. (Foto: Damjan Žibert)

Za veliko energijo sta poskrbeli Nika in Anina, ki sta nastopili kot duo Aqua s pesmijo Barbie Girl. S svojimi gibi, vokalom in energijo sta na noge vrgli cel studio, Artača pa sta odnesli nazaj v devetdeseta.

Nika Zorjan in Anina Trobec kot duo Aqua

Nika Zorjan in Anina Trobec kot duo Aqua. (Foto: Damjan Žibert)

Najmlajši tekmovalec, 20-letni Luka, ki je tudi šel skozi izjemne preobrazbe, je zapel lepo balado Hold Me Now irskega pevca Johnnyja Logana, trikratnega zmagovalca Eurovizije in lomilca ženskih src. Kot je dejal sam Luka: "Sem človek balad," zato ni bilo nenavadno, da se je lotil te lepe, mirne in čustvene pesmi. Vsi so v en znak dejali: "Luka, izjemen si."

Luka Sešek kot Johnny Logan

Luka Sešek kot Johnny Logan. (Foto: Damjan Žibert)

Lea se je odločila za velik izziv, avstralska pevka Sia je njena vzornica, po njej je poimenovala tudi svojo hčerko, a se jo je do zdaj kar malce bala zapeti. Toda tokrat je bilo drugače, pogumno je zagrizla v njeno pesem Chandelier. "Prižgala se je tvoja zvezda," je dejala Irena Yebuah Tiran, Artač pa je dodal: "Perfekten nastop."

Lea Sirk kot Sia

Lea Sirk kot Sia. (Foto: Damjan Žibert)

Ljubica Špurej in Klemen Mramor - Clemens pa sta poskrbela za lep zaključek oddaje, na oder sta stopila kot Diana Ross ter Lionel Richie s pesmijo Endless Love in prejela stoječe ovacije.

Ljubica Špurej in Klemen Mramor - Clemens kot Diana Ross ter Lionel Richie

Ljubica Špurej in Klemen Mramor - Clemens kot Diana Ross ter Lionel Richie. (Foto: Damjan Žibert)

Pa še nekaj smo doživeli za veliki finale – voditelj Denis je končno zapel operno arijo. Čeprav je priznal, da ne zna peti, je zagrizel v kislo jabolko, zbral pogum in stopil na oder.

Denis Avdić, ZOISG

Denis Avdić zapel operno arijo. (Foto: POP TV)

Znani pa so tudi prejemniki finančnih sredstev iz razpisa Mladi upi 2017. Največ glasov podpore ste gledalci in gledalke namenili karateistki Maši Simonič, strokovna komisija pa je neodvisno od vašega glasovanja izbrala še 12 talentiranih posameznic in posameznikov, ki bodo prejeli finančno podporo za lažjo uresničitev svojih ciljev.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 84
 
emt8000 18.12.2017 14:41:48
Je pač Sešek zmagal. Oddaje je bila fajn . Edini šov na Pop tv-ju,ki mi je všeč in me nasmeji. Upam,da se še vrnejo. Ta oddaja je mišljena kot zabava in tako sem tudi vzela.
Več komentarjev