Žiranti

V čevlje žirantske mafije so v letošnji sezoni znova stopili člani mehkosrčne ekipe – igralka Tanja Ribič, mezzosopranistka Irena Yebuah Tiran in igralec Gojmir Lešnjak. Z budnim očesom bodo spremljali vsak gib nastopajočih in malo za šalo malo zares napovedujejo, da bodo v letošnji jeseni še posebej strogi.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

"V tej sezoni bomo še posebej strogi, da upravičimo naš sloves mafijskih  žirantov. Šalo na stran. Znan obraz ima svoj glas je zagotovo eden izmed šovov, v katerega nastopajoči vložijo največ truda, da prepričajo z nastopom, igro in imitacijo. Pustili se bomo presenetiti vsem talentom, ki jih ni malo in verjamemo, da bodo nedelje znova obarvane v čisto zabavo," se veselijo nove sezone šova. 

Znan obraz ima svoj glas, žirija

"Pustili se bomo presenetiti vsem talentom, ki jih ni malo in verjamemo, da bodo nedelje znova obarvane v čisto zabavo," se veselijo nove sezone šova. (Foto: POP TV)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
 
periot22 29.10.2017 20:38:55
Reklama pop tvja za javno hišo!!!!!!!!!!!!!!!!!
Več komentarjev