VIDEO in FOTO: Znan obraz ima svoj glas - zmagal je Mitja Šinkovec

Znova je za nami velika doza glasbe, plesa, smeha in zabave. Tudi tokrat je bil večer v oddaji Znan obraz ima svoj glas poln presenečenj in veselja, zmagal je Mitja Šinkovec in gre tako skupaj z Leo, Lukom in Marijanom v finale. Oglejte si še nekaj nastopov ter kaj jih čaka v finalu.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Trkaj

Trkaj (Foto: Damjan Žibert)

Prva je v oddaji Znan obraz ima svoj glas prebila led žurerka Ljubica Špurej, in postala ženski del glasbene zasedbe Deee-Lite iz New Yorka, ki se je našla v dance pop in house vodah.

Preobrazila se je v odštekano groove divo, nekdanjo gogo plesalko in pokazala ekstravaganten ter eksploziven nastop.

Ljubica Špurej kot Deee-Lite

Ljubica Špurej kot Deee-Lite. (Foto: Damjan Žibert)

Večni Louis Armstrong je bil nedvomno kralj jazza in Luko Seška je zagotovo čakala težka naloga. A naloge se ni ustrašil, renčeče je zapel, vse pa presenetil z igranjem trobente, ki jo je v roke prijel po osmih letih.

Luka Sešek kot Louis Armstrong

Luka Sešek kot Louis Armstrong. (Foto: Damjan Žibert)

Nika Zorjan je postala pevka LP oziroma Laura Pergolizzi, 36-letna ameriška pevka, ki je na glasbeni sceni prisotna nekje od leta 2001. Nika je sicer dejala, da bo težko šla v dotično vlogo, a uspela ji je tako prava mimika, drža kot tudi samo petje. "Neverjetno," je še dodal Gojc.

Nika Zorjan kot LP

Nika Zorjan kot LP. (Foto: Damjan Žibert)

Clemens je imitiral legendarne Eurythmics, dvojec iz osemdesetih let, ki ga sestavljata Annie Lennox in Dave Stewart. Postaviti pa se je moral v vlogo hladne in resne Annie. Čeprav ni bil prepričan, če mu bo uspelo je Clemens ujel pravi duh pesmi.

Clemens kot Eurythmics

Clemens kot Eurythmics. (Foto: Damjan Žibert)

Lea Sirk se je prelevila v priljubljeno britansko pevko Leono Lewis. Pred nastopom je dejala, da je večkrat sanjala, da bi odpela to pesem tako dobro kot Leona, in po mnenju žirije in publike je pesem odpela naravnost fantastično, ujela je njeno dekliško nežnost in njeno moč.

Lea Sirk kot Leona Lewis

Lea Sirk kot Leona Lewis. (Foto: Damjan Žibert)

Tudi nežno, dekliško Anino Trobec je čakal zelo zanimiv izziv, postala je namreč divji frontman zasedbe Metallice, James Hetfield, ameriške thrash metal skupine iz Los Angelesa.

Anina Trobec kot Metallica

Anina Trobec kot Metallica. (Foto: Damjan Žibert)

Janko Ropret velja za legendo slovenske popevke, njegova najbolj znana pesem so Ljubljančanke, najmlajši pa ga zagotovo poznajo po pesmi o Čebelici Maji, v vlogi Janka se bo tako znašel Marijan Novina. Med nastopom pa je presenetil tudi Trkaj, ki je zraven Marijana zapel svojo priredbo slavne pesmi, vmes pa vtkal tudi poklon pokojnemu igralcu Jerneju Šugmanu.

Marijan Novina kot Janko Ropret

Marijan Novina kot Janko Ropret, zraven nastopil tudi Trkaj. (Foto: Damjan Žibert)

Mitjo Šinkovca pa ruleta presenetila dvojno, kajti postal bo tako country pevec Willie Nelson kot latino ljubimec Julio Iglesias, ki sta skupaj zapela pesem To All The Girls I’ve Loved Before. Kot je dejal Mitja, postal je šarmanten in zapeljiv fant s podeželja. Nalogo je opravil več kot odlično - čista poezija srca, je še dodal Trkaj.

Oglejte si prejšnje oddaje in nastope na VOYO.

Znova je za nami velika doza glasbe, plesa, smeha in zabave. Tudi tokrat je bil večer poln presenečenj ter veselja in tokratni zmagovalec je bil Mitja. Skupaj z njim tako gredo v finale še Lea, Luka in Marijan, ki so si izbrali zanimive pesmi.

Mitja je tako izbral izvajalca in pesem, ki mu je stilsko zelo blizu - Željko Joksimović - Lane Moje. Lea se je odločila za izziv, Sia je njena vzornica, a se jo je do zdaj kar malce bala zapeti, toda tokrat bo drugače, pogumno bo zagrizla v njeno pesem Chandelier.

Luka bo zapel lepo balado Johnny Logan - Hold Me Now, Marijan pa se bo lotil Robbieja Williamsa in pesmi Angels.

Kaj pa ostali tekmovalci? Čaka jih nastop v duetu. Tako bosta na odru Diana Ross in Lionel Richie s pesmijo Endless Love, ter duo Aqua - Barbie Girl. A kdo bo s kom v paru, ostaja skrivnost vse do naslednje nedelje. Se vidimo v finalu!

V preteklih tednih ste spoznali že petnajst finalistov razpisa Mladi upi, tokrat vam predstavljamo še zadnjo peterico in obenem oznanjamo začetek spletnega glasovanja, v katerem boste prav vi s svojimi glasovi med vsemi finalisti določili enega prejemnika finančnih sredstev. O ostalih prejemnikih bo na osnovi razpisnih meril odločala strokovna komisija.

Znan obraz ima svoj glas

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 30
FesterAdams 11.12.2017 12:23:45
Lea me je spet totalno sesula. Tako lepo bitje s tako angelskim glasom pa vidiš le redko. Vsak njen nastop imam posnet. Tisti, ko je imitirala Sarah Brightmann in tale, pa tisti s Sobralom.., pa to je enostavno za dva nivoja boljše od vsega ostalega. Ni deklica zastonj tako izobražena. Ko bi jaz vedel, kje delajo take slavčke...
Več komentarjev